پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۷ دی ۱۳۹۵، ۱۰:۲۸

در گفت‌وگو با مهر مطرح شد؛

۹ دی روز بصیرت و میثاق با ولایت و ارزش‌های انقلاب اسلامی است

۹ دی روز بصیرت و میثاق با ولایت و ارزش‌های انقلاب اسلامی است

بروجرد- رئیس اداره تبلیغات اسلامی بروجرد گفت: ۹ دی روز بصیرت و میثاق با ولایت و ارزشهای انقلاب اسلامی است.

حجت الاسلام صادق جعفرپور در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: حضور تربیت یافتگان مکتب سید الشهدا و سربازان ولایت در راهپیمایی نهم دی ماه ۸۸ نقطه عطفی در تاریخ انقلاب و برگ زرین دیگری از افتخارات مردم با بصیرت ایران به حساب می آید.

وی اظهار داشت: حماسه ۹ دی ماه نماد عزت، استقلال و ولایت پذیری مردمی است که تا پای جان از ارزشهای انقلاب اسلامی و مکتب امام خمینی(ره) که نشات گرفته از مکتب سید الشهدا(ع) است دفاع خواهند کرد.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی بروجرد گفت: مردم همیشه در صحنه ایران بعد از حضور ۸۵ درصدی پای صندوق های رای در انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۸ افتخار بزرگی آفریدند که همین حضور باعث مایوس شدن استکبار جهانی و دشمنان داخلی شد.

حجت الاسلام جعفر پور ادامه داد: دشمنان داخلی و خارجی ملت ایران در آن سال با شعار تقلب و برپایی تظاهرات و مردم کشی و اهانت به ارزش های دینی، مذهبی و هدف قرار دادن اصل ولایت فقیه و اصل نظام مقدس جمهوری اسلامی شیرینی این حضور غرور آفرین را در کام مردم تلخ کردند.

وی تصریح کرد: زمانی مردم متوجه شدند که دشمنان در پس پرده عنوان کردن بحث تقلب به دنبال براندازی نظام اسلامی هستند در نهم دی ماه آن حماسه عظیم را آفریدند و با نشان دادن بصیرت، ولایت پذیری و وفاداری خود به نظام اسلامی تمام توطئه ها و نقشه های شوم دشمن را نقش بر آب کردند.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی بروجرد گفت: ۹ دی ماه هر سال روز «بصیرت» نام گرفته و بر همه ملت بصیر و ولایی ایران لازم است که این روز بزرگ را گرامی بدارند.

حجت الاسلام جعفر پور گفت: مردم ولایت مدار بروجرد نیز همگام با سراسر کشور روز پنجشنبه نهم دی ماه امسال همچون سال های قبل با برپایی مراسمی ویژه بار دیگر وفاداری خود به انقلاب اسلامی و پاسداری از خون شهدا را به منصه ظهور می رساند.  

کد خبر 3861144

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha