جواد نگاهداری در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه طی سه ماهه پاییز سال جاری ۶۶۹ هزار و ۱۲۰ تن بار از این شهرستان جابجا شده است، گفت: این در حالی است که میزان بار جا به جا شده در مدت مشابه سال قبل، ۴۷۴ هزار و ۶۳۵ تن کالا بوده است که بیانگر رشد ۴۱ درصدی درسه ماهه پاییز سال جاری است.
نگاهداری گفت: کامیون های فعال در شهرستان ملایر تحت پوشش ۱۴ شرکت حمل و نقل کالا جابه جایی بار را از شهرستان ملایر به اقصی نقاط کشور بر عهده دارند.
مسئول اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای ملایر تعداد بارنامه های صادرشده برای حمل این تناژ بار را طی سه ماهه پاییز امسال ۳۹۰ هزار و ۷۵ مورد اعلام کرد و افزود: تعداد بارنامه های صادره در مدت مشابه سال قبل ۲۹ هزارو ۸۱۵ فقره بوده و امسال تعداد ۹ هزار و ۲۶۰ فقره بارنامه در بیشتر از سال قبل صادر شده است.
وی عنوان کرد: عمده محصولات حمل شده از شهرستان شامل سیمان، محصولات معدنی از قبیل سنگ آهن، محصولات کشاورزی شامل سیب زمینی و گندم، محصولات صنعتی چون سیلیس، فلدسپات، فرآوردهای نفتی شامل بنزین، گازوییل و نفت کوره بوده که از شهرستان بارگیری شده است.
مسئول اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای ملایر میانگین سن ناوگان باری شهرستان ملایر را بالا اعلام کرد و افزود: ناوگان باری شهرستان فرسوده و سن آن بالاتر از میانگین کشوری است.
وی یاد آور شد: طی سه ماهه پاییز سال گذشته میزان عبور بارهای ترافیکی شهرستان ۷۹۷ مورد بوده که عبور این نوع بارها در سه ماهه سوم امسال کاهش داشته و این امر نشان دهنده عبور بارهای ترافیکی از سایر سهرستان های استان است.
نگاهداری در خصوص تعداد سفر و مسافرین جابه جا در فصل پاییز از این شهرستان نیز گفت: ۱۷۱ هزار و ۱۴۳ نفر مسافر با تعداد ۱۳ هزار و ۷۰۹ سفر از شهرستان ملایر به سایر نقاط کشور جابه جا شده اند.
نظر شما