۲۲ دی ۱۳۹۵، ۱۳:۴۲

از سوی نهادهای حوزوی؛

مراسم بزرگداشت آیت الله هاشمی رفسنجانی در قم برگزار می‌شود

مراسم بزرگداشت آیت الله هاشمی رفسنجانی در قم برگزار می‌شود

قم - مراسم بزرگداشت آیت الله هاشمی رفسنجانی از سوی نهادهای حوزوی در مسجد اعظم قم برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، در اطلاعیه‌ای مشترک که از سوی نهادهای حوزوی صادر شده آمده است: مرحوم آیت الله حاج شیخ اکبر هاشمی رفسنجانی(ره) رئیس فقید مجمع تشخیص مصلحت نظام و عضو مجلس خبرگان رهبری در قبل و بعد از انقلاب اسلامی در میدان‌های گوناگون نقش سرنوشت‌سازی در تحکیم مبانی اسلام، ارکان نظام، ولایت فقیه و رهبری معظم انقلاب «مدظله العالی» ایفا کرده و در مدیریت‌های عالی نظام و در خدمت به مردم عزیز آثار ماندگاری از خود بجای گذاشت.

در ادامه این بیانیه آمده است: بدینوسیله به اطلاع می‌رساند مراسم بزرگداشت آن مجاهد نستوه روز پنجشنبه ۲۳ دی ماه بعد از نماز مغرب و عشاء در مسجد اعظم قم برگزار می‌شود.

در این اطلاعیه تأکید شده است: شرکت علمای اعلام، طلاب و فضلای حوزه‌های علمیه و عموم مردم ولایتمدار، تعظیم شعائر و تجلیل از مقام شامخ آن روحانی مبارز خواهد بود.

یادآور می‌شود: این اطلاعیه از سوی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، شورای عالی حوزه‌های علمیه، مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه، دبیرخانه مجلس خبرگان رهبری، شورای سیاستگذاری حوزه‌های علمیه خواهران، مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران، مرکز خدمات حوزه‌های علمیه، مجمع نمایندگان طلاب و فضلای حوزه علمیه قم، آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه (س)، دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، جامعه المصطفی(ص) العالمیه و استانداری استان قم صادر شده است.

کد خبر 3874257

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha