پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۲ دی ۱۳۹۵، ۱۷:۵۴

در جنوبی ترین منطقه تهران انجام شد؛

مانورماشین آلات و تجهیزات نگهداشت در منطقه ۲۰ تهران اجرا شد

مانورماشین آلات و تجهیزات نگهداشت در منطقه ۲۰ تهران اجرا شد

شهرری-شهردار منطقه۲۰ تهران در مانور ماشین آلات و تجهیزات امورشهری این منطقه، نگهداشت شهر را از مهمترین و اصلی ترین وظایف مدیریت شهری برشمرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سید احمد صفوی ضمن بازدید از مجموعه ماشین آلات و تجهیزات امورشهری این منطقه اظهار داشت: با توجه به اهمیت مأموریت های نگهداشت شهر، ماشین آلات و تجهیزات مورد استفاده به صورت مستمر مورد ارزیابی و بررسی قرار گرفته تا بهترین خدمات به شهروندان ارائه شود.

صفوی افزود: خدمات رفت و روب، بازیافت، فضای سبز، شهربان و برف روبی در نواحی هفتگانه منطقه ۲۰ با آماده باش ۲۴۰ دستگاه خودرو در حال اجرا بوده و تجهیزات لازم را برای مأموریت های فوریتی مجموعه مدیریت شهری داریم.

وی از عملکرد شبانه روزی عوامل اجرایی امورشهری قدردانی کرد و گفت: فعالیت نیروهای اجرایی در مأموریت های نگهداشتی بسیار ارزشمند است، چرا که عملکرد آن ها به صورت مستقیم در کیفیت زندگی شهروندان تأثیر دارد.

صفوی با اشاره به اجرای طرح های ویژه در محله های منتخب افزود: علاوه بر فعالیت های جاری نگهداشتی، ۹ طرح فوریتی نیز در محله های کم برخوردار منطقه ۲۰ انجام شده است که در یک زمان تمامی عوامل اجرایی مدیریت شهری برای رسیدگی به امور یک محله اعزام می شوند.

وی به تداوم طرح های فوریتی تا پایان سال اشاره کرد و یادآور شد: با اجرای طرح های ویژه، رضایت شهروندان و شورایاران از وضعیت محله ها نیز افزایش چشمگیری داشته است.

کد خبر 3874591

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha