پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۱ اسفند ۱۳۹۵، ۸:۰۸

طی حکمی از سوی آیت الله جنتی؛

هیات نظارت بر انتخابات ریاست جمهوری شهرستان قرچک معرفی شدند

هیات نظارت بر انتخابات ریاست جمهوری شهرستان قرچک معرفی شدند

قرچک-طی حکمی از سوی آیت الله احمد جنتی، اعضای هیئت نظارت بر انتخابات ریاست جمهوری در شهرستان قرچک منصوب شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله احمد جنتی رئیس هیئت نظارت بر دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در احکامی جداگانه غلامحسن خلیلی به عنوان رییس و رسول تاجیک و حسین اردکانی زاده را به عنوان اعضای این هیأت نظارت بر دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در شهرستان قرچک منصوب کرد.

در بخشی از حکم رئیس هیئت نظارت بر انتخابات ریاست جمهوری  خطاب به رئیس و اعضای این هیئت در شهرستان قرچک آمده است: ضروری است با سرلوحه قرار دادن رهنمودهای مقام معظم رهبری در امر نظارت، جهات شرعی، اخلاق و قانون را در انجام وظایف خود ملاک عمل قرار داده و نسبت به رعایت موازین، ضوابط و مقررات به طور جدی توجه داشته باشید.

این حکم می افزاید: امید است با استعانت از خداوند متعال و مساعدت اعضا، سهم موثری در انجام وظایفی که آن هیئت بر عهده دارد را ایفا کنید و از خداوند متعال دوام توفیق و تایید الهی را برای شما مسئلت می کنم.

هیئت نظارت بر انتخابات ریاست جهموری در شهرستان قرچک دارای سه عضو بوده که از میان این افراد یک نفر به عنوان رئیس و مابقی به عنوان اعضاء انتخاب می شوند.

دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در روز ۲۹ اردیبهشت ماه سال ۹۶ همزمان با سراسر کشور و ایرانیان مقیم در خارج از کشور برگزار می شود.

کد خبر 3920479

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha