به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام بابایی صبح شنبه در حاشیه بازدید از طرح آرامش بهاری شهرستان ضمن تبریک میلاد حضرت فاطمه زهرا (س)، اظهار کرد: طرح های مختلفی در شهرستان فردوس در خصوص خدمت به زائران و مسافران تدارک دیده شده است که طرح آرامش بهاری از مهم ترین آن ها بوده است.
وی با بیان اینکه در امامزادگان شهرستان فردوس خیمه هایی جهت پاسخ گویی به مسائل شرعی و فردوس شناسی برپا شده است، افزود: با توجه به اینکه شهرستان فردوس در مسیر هفت استان کشور قرار دارد امیدواریم بتوانیم خدمت خوب و شایسته ای به مردم داشته باشیم.
امام جمعه فردوس با اشاره به اینکه طرح آرامش بهاری طی سال های گذشته حرکتی انقلابی و فرهنگی در کشور و خصوصا شهرستان فردوس ایجاد کرده است، گفت: خوشبختانه این طرح در تمامی کشور ایران موفقیت ها و بازخوردهای خوبی داشته است.
وی با تاکید بر اجرای سنت حسنه وقف در تمامی موضوعات، اظهار داشت: اجرای سنت وقف از سوی پیامبر اکرم ( ص) در دین اسلام بسیار سفارش شده است.
حجت الاسلام بابایی ادامه داد: اگر سنت وقف برای تمامی نیازمندی های جامعه صورت پذیرد قطعا همه برنامه های فرهنگی و اقتصادی برطرف و در کشور فقر زدایی خواهد شد.
وی با بیان اینکه در موقوفات امام رضا(ع) برای کوچک ترین کارها از جمله جهیزیه، افراد بی بضاعت و هزینه ازدواج وقف صورت گرفته است، بیان کرد: بیش از ۱۰۰ شاخه وقف وجود دارد که اگر همه مردم این مهم را در اجرا کنند بسیاری از مشکلات مردم برطرف خواهد شد.
نظر شما