۱ فروردین ۱۳۹۶، ۱۷:۱۶

رئیس کمیته اطلاع رسانی انتخابات استان اصفهان:

داوطلبان حضور در انتخابات شوراها به یک هزار و ۴۱۴ نفر رسید

داوطلبان حضور در انتخابات شوراها به یک هزار و ۴۱۴ نفر رسید

اصفهان - رئیس کمیته اطلاع رسانی ستاد انتخابات اصفهان گفت: تا پایان زمان قانونی دومین روز ثبت نام متقاضیان شرکت در انتخابات پنجمین دوره شوراها در استان اصفهان یک هزار و ۴۱۴نفر ثبت نام کردند.

احمدرضا ضیایی در گفت و گو با خبرنگار مهر در خصوص آمار ثبت نام کنندگان برای حضور در پنجمین دوره انتخابات شورای اسلامی شهر و روستا در استان اصفهان اظهار داشت: ثبت نام متقاضیان در این انتخابات از ۳۰ اسفند آغاز و تا ششم فروردین ماه ادامه می یابد.

وی در خصوص آمار ثبت نام متقاضیان حضور در انتخابات پنجمین دوره شورای اسلامی شهر و روستا در استان اصفهان تا پایان زمان قانونی در دومین روز اضافه کرد: برای این انتخابات یک هزار و ۴۱۴ نفر در استان اصفهان ثبت نام کرده اند.

رئیس کمیته اطلاع رسانی انتخابات استان اصفهان با بیان اینکه ۲۵۲ نفر از متقاضیان از شهرستان اصفهان ثبت نام کرده اند، اضافه کرد: ثبت نام متقاضیان هر روز از ۸ صبح آغاز و تا ساعت ۱۶ ادامه دارد.

وی با بیان اینکه داشتن سوء پیشینه برای متقاضیان شرکت در انتخابات پنجمین دوره شورای اسلامی شهر و روستا ضروری است، ابراز داشت: متقاضیانی که هنوز سوء پیشینه دریافت نکرده اند می توانند با مراجعه به فرمانداری ها فرم خوداظهاری را تکمیل و در دوران بررسی صلاحیت ها سوء پیشینه خود را ارائه دهند.

کد خبر 3936945

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha