پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۳ فروردین ۱۳۹۶، ۱۱:۳۱

در پایان سومین روز از نام‌نویسی در خراسان شمالی؛

۱۲۱۸ نفر داوطلب حضور در انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا شدند

۱۲۱۸ نفر داوطلب حضور در انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا شدند

بجنورد- رئیس ستاد انتخابات خراسان شمالی از ثبت‌نام یک هزار و ۲۱۸ نفر برای کاندیداتوری پنجمین انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستای استان، در پایان سومین روز از نام‌نویسی خبر داد.

محمدتقی ایرانی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه ثبت‌نام از داوطلبان پنجمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا تا ۶ فروردین‌ماه جاری ادامه دارد، اظهار کرد: تا پایان روز سوم نام‌نویسی، یک هزار و ۲۱۸ نفر موفق به ثبت‌نام شدند.

ایرانی تصریح کرد: از این تعداد، ۳۳۶ نفر سابقه عضویت در شوراهای اسلامی شهر و روستا در دوره‌های قبل را دارا هستند.

وی با بیان اینکه تا کنون ۵۰ داوطلب زن برای حضور در انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در خراسان شمالی ثبت نام خود را قطعی کرده اند، افزود: یک هزار و ۱۶۸ داوطلب مرد نیز تا پایان روز سوم نام نویسی خود را انجام دادند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان شمالی گفت: تعداد ثبت نام کنندگان در حوزه های شهری استان ۲۰۱ نفر و در حوزه های روستایی یک هزار و ۱۷ نفر است.

ایرانی همچنین تعداد داوطلبان زیر ۳۰ سال را ۸۳ نفر برشمرد و عنوان کرد: ۱۱ داوطلب بالای ۷۵ سال نیز برای حضور در پنجمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا، نام نویسی کردند.

وی بابیان اینکه دو هزار و ۳۸۹ نفر درمجموع با انتخاب مردم به شوراهای اسلامی شهر و روستای خراسان شمالی راه پیدا می‌کنند، عنوان کرد: ۷۴۹ حوزه انتخابیه در استان در نظر گرفته‌شده که ۲۲ حوزه شهری، ۷۲۴ حوزه روستایی و سه حوزه عشایری است.

رئیس ستاد انتخابات خراسان شمالی تعداد صندوق‌های اخذ رأی برای پنجمین انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در خراسان شمالی را یک هزار و ۶۸ صندوق برشمرد و افزود: از این تعداد ۳۰۳ صندوق شهری، ۷۵۱ صندوق روستایی و ۱۵ صندوق عشایری است.

ایرانی با اشاره به زمان‌بر بودن روند نام‌نویسی کاندیداهای انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا، از داوطلبانی که قصد حضور در عرصه انتخابات رادارند، خواست تا ثبت‌نام خود را به‌روزهای پایانی موکول نکنند.

کد خبر 3937643

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha