پیام‌نما

بَشِّرْ عِبَادِ الَّذِينَ يَسْتَمِعُونَ الْقَوْلَ فَيَتَّبِعُونَ أَحْسَنَهُ أُولَٰئِكَ الَّذِينَ هَدَاهُمُ اللَّهُ وَأُولَئِكَ هُمْ أُولُو الْأَلْبَاب * * * به بندگانم مژده ده آنان که سخن را می‌شنوند و از بهترینش پیروی می‌کنند، اینانند کسانی که خدا هدایتشان کرده و اینان همان خردمندانند. * * * بر ايشان بشارت بده اى رسول / كه لطف من افتد بر ايشان قبول

۳ فروردین ۱۳۹۶، ۱۵:۵۹

پنجم فروردین؛

سفر دوم روحانی به کردستان/۲۷۵۰ میلیارد تومان پروژه افتتاح می شود

سفر دوم روحانی به کردستان/۲۷۵۰ میلیارد تومان پروژه افتتاح می شود

سنندج – حسن روحانی رئیس جهور برای دومین بار هفته آینده به استان کردستان سفر می کند و قرار است در این سفر یک روزه چند پروژه و طرح تولیدی و اقتصادی در این استان به بهره برداری برسد.

به گزارش خبرنگار مهر، حسن روحانی برای دومین بار هفته آینده مهمان مردم کردستان می شود و قرار است که در این سفر چندین پروژه و طرح تولیدی، اقتصادی و خدماتی در این استان مورد بهره برداری قرار گیرد.

استاندار کردستان با اشاره به قطعی شدن سفر روحانی به استان، بیان کرد: بر اساس برنامه ریزی های صورت گرفته در جریان سفر رئیس جمهور به استان کردستان بیش از ۲۷۵۰ میلیارد تومان طرح و پروژه در بخش های اقتصادی و عمرانی به بهره برداری می رسد.

عبدالمحمد زاهدی با اعلام اینکه دکتر روحانی رییس دولت تدبیر و امید پنجم فروردین ماه همزمان با سفر به استان چندین پروژه بزرگ صنعتی، کشاورزی، انرژی و عمران به ارزش بیش از  ۲۷۵۰ میلیارد تومان را به بهره برداری می رساند، گفت: از محل افتتاح این پروژه ها برای بیش از ۶۰۰۰ نفر از جوانان جویای کار در کردستان ایجاد اشتغال می شود.

وی با بیان اینکه در دولت تدبیر و امید جان تازه ای در کالبد جاده های اصلی و روستایی کردستان دمیده شد، اظهار کرد: بخشی از کریدور شمال به جنوب در حد فاصل باقرآباد و روستای زاغه به طول ۱۸ کیلومتر، ۳۰ کیلومتر راه روستایی در سطح استان به ارزش بیش از ۱۲ میلیارد تومان و هزار و ۹۰۰ واحد مسکن مهربا ۱۰۴ میلیارد تومان هزینه به بهره برداری خواهد رسید.

استاندار کردستان احداث هزار و ۱۰۰  ایستگاه دیجیتال روستایی با ۲۰ شبکه به ارزش ۱۰ میلیارد تومان را هدیه دولت به روستاییان برای دریافت صدا و تصویر با کیفیت رسانه ملی دانست و ادامه داد: فاز اول شبکه فرعی آبیاری تحت فشار پایاب سد زیویه که برای آن رقمی در حدود ۱۱ میلیارد تومان صرف شده است  به دست بهره برداران سپرده می شود و از این محل بطور مستقیم برای ۳۸۰ نفر شغل ایجاد می شود.

وی دیگر طرح های مورد بهره برداری در سفر دکتر روحانی به کردستان را مربوط به بخش آب و انرژی اعلام و از افتتاح تصفیه خانه شهر سریش آباد با شش و نیم میلیارد تومان اعتبار و اشتغالزایی هشت نفر ذکر کرد و افزود: احداث دو پست ۶۳ کیلو وات بهاران سنندج و ناظم آباد قروه و توسعه وافزایش پست ها برق روستای نگل و شهر مریوان جمعا به ارزش حدود ۱۹ میلیارد ریال از دیگر پروژه های آماده افتتاح است.

زاهدی افزود: در این سفر آبگیری سد مخزنی چراغ ویس سقز با اعتبار بیش از ۱۷ میلیارد تومان و اشتغال سه هزار نفر در برخورداری از مزایای آن، ساختمان شبکه آبیاری و زهکشی زیویه و آبرسانی به شهر سقز از سد چراغ ویس با اشتغالزایی ۴۵۵ نفر با صرف هزینه ای بیش از ۶۴ میلیارد تومان مورد بهره برداری قرار می گیرد.

وی افتتاح طرح های بزرگ صنعتی را شاه بیت سفر رییس جمهور به کردستان دانست و اضافه کرد: در سفر یک روزه دکتر روحانی پتروشیمی کردستان با بیش از هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار و اشتغالزایی برای ۷۰۰ نفردر مدار تولید قرار می گیرد.

وی همچنین افتتاح کارخانه لاستیک بارز با اعتبار  ۶۲۷ میلیارد تومان و اشتغالزایی برای ۹۶۰ نفر را از دیگر طرح های قابل افتتاح در استان دانست و گفت: در این سفر پرخیر و برکت تولید کنسانتره آهن شرکت کیمیا معادن سپاهان، تولید کنسانتره سنگ آهن شرکت صبا نور و شرکت کیمیا کاشت اطباء به بهره برداری خواهند رسید.

زاهدی اضافه کرد: برای این تعداد طرح و پروژه بیش از ۹۷ میلیارد تومان اعتبار هزینه شده است وبرای ۲۲۴ نفر از جوانان جویای کار کردستانی شغل ایجاد شده است.

کد خبر 3937846

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • سجاد IR ۲۱:۰۷ - ۱۳۹۶/۰۱/۰۳
      0 0
      اره دیگه چیزی به انتخابات نمونده حالا میخاد دل مردم مناطق محروم رو به دست بیاره
    • ن. س IR ۱۵:۳۴ - ۱۳۹۶/۰۱/۰۵
      0 0
      انشالله که باسفرپرخیروبرکت خود باعث آبادانی وسرافرازی بیشتربرای کردستان عزیز باشد