پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۳ فروردین ۱۳۹۶، ۱۷:۴۵

در چهارمین روز نام‌نویسی؛

۴۰ نفر در بهار برای انتخابات شوراهای شهر و روستا ثبت نام کردند

۴۰ نفر در بهار برای انتخابات شوراهای شهر و روستا ثبت نام کردند

بهار - فرماندار بهار گفت: طی چهارمین روز ثبت نام پنجمین دوره انتخابات شوراهای شهر و روستا در شهرستان بهار ۴۰ نفر ثبت نام کردند.

محسن مرادی پناه در گفتگو با خبرنگار مهر تعداد ثبت نامی های پنجمین دوره شوراهای شهر و روستا را در روز چهارم ثبت نام را اعلام کرد و گفت: در چهارمین روز ثبت نام از داوطلبین عضویت در پنجمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا، در شوراهای شهرهای بهار و مهاجران ثبت نامی صورت نگرفت.

فرماندار بهار افزود: در چهارمین روز ثبت نام از داوطلبان عضویت درپنجمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا به تفکیک امروز در روستاهای بخش صالح آباد ۱۰ نفر، بخش لالجین ۱۳ نفر و در بخش مرکزی ۱۰ نفر ثبت نام کرده اند.

وی ادامه داد: در شهرهای شهرستان بهار نیز در شهر لالجین ۳ نفر و صالح آباد ۴ نفر برای کاندیداتوری انتخابات ثبت نام کردند و از شهر مهاجران و بهار نیز امروز ثبت نام نداشتیم.

وی ادامه داد: ثبت نام تا ۶ فروردین ادامه دارد و پس از اتمام مهلت قانونی ثبت نام، مراحل قانونی برای استعلام و بررسی صلاحیت ها آغاز می شود.

کد خبر 3937890

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha