پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۰ فروردین ۱۳۹۶، ۱۳:۳۳

مدیر آموزش و پرورش ناحیه دو کرج مطرح کرد:

عضویت ۹۱ هزار دانش آموز در بسیج دانش آموزی ناحیه دو کرج

عضویت ۹۱ هزار دانش آموز در بسیج دانش آموزی ناحیه دو کرج

فردیس - مدیر آموزش و پرورش ناحیه دو کرج تعداد دانش آموزان بسیجی ناحیه دو کرج را ۹۱ هزار نفر اعلام کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، فرشته فهمیده پیش از ظهر یکشنبه در مراسم تودیع و معارفه مسئول بسیج دانش آموزی پسران آموزش و پرورش ناحیه دو کرج که در سالن شهید باهنر شهرستان فردیس برگزار شد، تعداد دانش آموزان بسیجی ناحیه دو کرج را ۹۱ هزار نفر اعلام کرد و گفت: فعالیت های فرهنگی در بسیج دانش آموزی این منطقه به خوبی ساماندهی شده است.

فهمیده در ادامه با تاکید بر اینکه خدمت به دانش آموزان توفیقی به یاد ماندنی است، عنوان کرد: دانش آموزان سرمایه های انقلاب هستند شایسته است بتوانیم از این نیروی قدرتمند بهره لازم را ببریم.

مدیر آموزش و پرورش ناحیه دو شهرستان کرج در بخش دیگری با اشاره به نامگذاری سال جاری توسط رهبر معظم انقلاب اسلامی به نام «اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال»، گفت: امیدواریم با بهره گیری از رهنمودهای رهبری اقدامات مناسب در راستای تحقق شعار سال را انجام دهیم.

فهمیده با بیان اینکه هدف از فعالیت در بسیج اقدامات ظاهری نیست، گفت: از آنجاییکه نوجوانان و جوانان سرمایه های انقلاب هستند باید برای حفظ این سرمایه ها از حداکثر توان استفاده کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، در این مراسم سید محمدعلی جلال زاده به عنوان مسئول بسیج دانش آموزی برادران آموزش و پروش ناحیه دو شهرستان کرج منصوب شد.

کد خبر 3948566

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha