به گزارش خبرنگار مهر، سیدمحمدباقر حسینیسیر ظهر یکشنبه در مصاحبه مطبوعاتی با خبرنگاران که به مناسبت هفته هنر انقلاب اسلامی برگزار شد، به تلاش برای معرفی آثار حوزه اشاره و عنوان کرد: حضور مجموعه در فضای مجازی بیشتر شده و برنامههایی مدنظر است.
رئیس حوزه هنری استان همدان به تدوین دانشنامه همدان اشاره کرد و گفت: ۴۸ اثر این دانشنامه در مراحل مختلف آمادهسازی قرار دارد.
وی با بیان اینکه تدوین دانشنامه همدان ۶ مرحله دارد، افزود: ۴۸ اثر در دست آمادهسازی مربوط به مرحله اول و چهارم است که مرحله اول ۱۴۰ کتاب موضوعی و مرحله چهارم پیوستهای دانشنامه است که آثار نقاشان همدان، رمانهای تاریخی، عکاسان و فیلمهای مستند را در بر می گیرد.
حسینیسیر با اشاره به اینکه در مرحله چهارم شبکههای اجتماعی و آثار فضای مجازی که مورد اقبال کودکان، نوجوانان و جوانان است در قالب دانشنامه متتشر خواهد شد، بیان کرد: کار مرحله دوم به صورت الفبایی و به سبک دایرهالمعارفنویسی، از سه ماه پیش آغاز شده است.
وی با بیان اینکه سال ۹۶ کتابت و قرارداد با تحریریه منعقد خواهد شد، گفت: نشستهای تخصصی دانشنامه ادامه دارد و از رئیس بنیاد دانشنامهنویسی دعوت میشود تا مدخلها و چکونگی استخراج مدخلها را فرابگیریم تا موضوع با آنچه در کشور اتفاق میافتد، یکدست شود.
رئیس حوزه هنری استان همدان اضافه کرد: برای جلوگیری از موازیکاری به ویژه در تاریخ دفاع مقدس و تاریخ جنگ، بنیاد حفظ آثار و ارزشهای دفاع مقدس تاریخ مکتوبی ارائه کرده و ما نیز برای جلوگیری از تکرار، شیوههای جدیدی به نام روزشمار «انقلاب اسلامی و تاریخ دفاع مقدس» را ارائه کردیم.
وی با بیان اینکه گردنه اصلی چاپ دانشنامه را پشت سر گذاشتیم و بودجه آن ابلاغ شد، گفت: ۶۰ میلیون تومان از اعتبار عمرانی برای هزینه در دانشنامه به حوزه هنری اختصاص یافت.
حسینیسیر به برگزاری کارگاههای آموزشی حوزه هنری در زمینه داستاننویسی نیز اشاره و عنوان کرد: بهرهمندی از اساتید و کارشناسان کشوری در دورههای آموزشی مدنظر است.
نظر شما