عضو كميسيون عمران مجلس شوراي اسلامي در گفتگو با خبرنگار "مهر" در خصوص ابلاغيه اخير رئيس جمهور مبني بر الحاق سازمان مديريت به عنوان زير مجموعه استانداري ها گفت: اين تصميم ، كارشناسي نيست و زيانهاي بسيار گسترده اي براي كشور دارد.
وي افزود: نوع كار كارشناسان سازمان مديريت با كار استانداران متفاوت است و اين خلط شدن وظايف باعث فلج شدن امور مي شود و آثار منفي خود را در زيرساخت هاي عمراني و آباداني كشور برجا خواهد گذارد.
معتمد با توصيف اين تصميم به عنوان "اشتباهي بزرگ" كه بالاخره در دولت نهم رخ داد ، گفت: دولت بايد به نظر كارشناسان و حتي مديران سازمان مديريت احترام بگذارد و در اين تصميم خود بازنگري كند، چرا كه قاطبه كارشناسان و دلسوزان مملكت با اين تصميم مخالف هستند.
عضو كميسيون عمران مجلس شوراي اسلامي تاكيد كرد: سازمان مديريت و برنامه ريزي در كشور ما بعد از گذشت 50 سال ، جايگاه خود را پيدا كرده بود ، البته اشكالات و نقائصي هم وجود داشت اما كنار گذاشتن همه اين تجربه ها، نمي تواند كار صحيحي باشد و بهتر است رئيس جمهور اين تصميم را پس بگيرد.
نظر شما