پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۳۰ فروردین ۱۳۹۶، ۱۴:۰۹

مدیرکل کمیته امداد استان سمنان:

۷۰ میلیارد ریال مستمری به مددجویان کمیته امداد سمنان پرداخت شد

۷۰ میلیارد ریال مستمری به مددجویان کمیته امداد سمنان پرداخت شد

سمنان - مدیرکل کمیته امداد امام (ره) استان سمنان از واریز ۷۰ میلیارد ریال مستمری به حساب سرپرستان خانواده‌های تحت حمایت این نهاد طی سال گذشته خبر داد.

سید جواد رضوی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: خدمات معیشتی، درمانی، تحصیلی، فرهنگی، ساخت و تعمیر مسکن، کمک هزینه‌ جهیزیه، وام کارگشایی و آموزش‌های فنی و حرفه‌ای و پرداخت تسهیلات اشتغال زایی از جمله خدمات این نهاد به اقشار آسیب پذیر است.

وی با بیان اینکه طی سال گذشته، ۷۰ میلیارد ریال مستمری به حساب سرپرستان خانواده‌های تحت حمایت واریز شده است، گفت: خدمات حمایتی کمیته امداد با هدف توانمندسازی خانواده‌های تحت حمایت اجرا می‌شود تا آنان بتوانند در کنار سایر اقشار جامعه به زندگی خود ادامه دهند.

مدیرکل کمیته امداد امام (ره) استان سمنان از بهره مندی هشت هزار و ۵۴۲ خانوار معیشت بگیر و چهار هزار و ۳۹۱ خانوار در قالب تک و چند خدمتی از خدمات این نهاد خبر داد و افزود: ۱۳ هزار و ۴۷۲ نفر در قالب خانواده های معیشت بگیر و هشت هزار و ۵۹۰ نفر در قالب خانواده های تک و چند خدمتی تحت حمایت کمیته امداد استان سمنان هستند.

رضوی با بیان اینکه در سال ۹۵، ماهیانه میانگین، پنج میلیارد و ۸۳۳ میلیون ریال به خانواده های تحت پوشش کمیته امداد استان سمنان پرداخت شده است، گفت: در مدت مشابه سال قبل از آن، بیش از ۷۸ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال مستمری به حساب سرپرستان خانواده‌های تحت حمایت واریز شده است.

وی با اشاره به اینکه جنس فقر به دلیل تغییر رویه های اجتماعی و جنس مشکلات جامعه، نسبت به گذشته متفاوت شده است، افزود: خدمات معیشتی، درمانی، تحصیلی، فرهنگی، ساخت و تعمیر مسکن، کمک هزینه‌ جهیزیه، وام کارگشایی و آموزش‌های فنی و حرفه‌ای و پرداخت تسهیلات اشتغال زایی از جمله خدمات این نهاد به اقشار آسیب پذیر است.

مدیرکل کمیته امداد امام (ره) استان سمنان گفت: خروجی فعالیت های کمیته امداد باید در ارتقاء کیفیت زندگی محرومان و نیازمندان جامعه ملموس شود و مددکاران باید ارتباط پیوسته و مستمری با مددجو داشته باشند و نیازهای آنها را به سرعت پیگیری کنند.

کد خبر 3957322

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha