۶ خرداد ۱۳۹۶، ۱۲:۳۸

طی ۲۴ ساعت گذشته؛

شش محور فرعی کشور مسدود است/کاهش یک درصدی تردد در جاده‌ها

شش محور فرعی کشور مسدود است/کاهش یک درصدی تردد در جاده‌ها

بر اساس تصاویر دریافتی از دوربین های نظارتی و سامانه‌های ترددشمار در ۲۴ ساعت گذشته، رفت و آمد وسایل نقلیه در محورهای برون‌ شهری نسبت به روز قبل از آن، یک درصد کاهش یافت.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مرکز کنترل ترافیک راهها، در شبانه روز گذشته آزاد راه کرج - تهران، آزاد راه تهران - کرج، آزاد راه قزوین - کرج، آزادراه کرج - قزوین، آزاد راه ساوه - تهران، آزاد راه قم - تهران، تهران - شهریار، محور قدیم قزوین - کرج، آزادراه تهران - قم و پاکدشت - تهران، بیشترین تردد را در محورهای برون شهری به خود اختصاص دادند.

اکنون به ‌استثنای محورهای مسدود، ‌ بقیه محورهای مواصلاتی کشور باز و تردد در آنها به ‌روال عادی در جریان است؛ طی ۲۴ ساعت گذشته سهم وسایل نقلیه سنگین ۱۱.۸ درصد، اوج تردد بین ساعات ۱۹ الی ۲۰ و کمترین تردد نیز بین ساعات ۴ الی ۵ صبح انجام شده است.

ممنوعیت تردد به دلیل مداخلات جوی

محور رامیان - اولنگ - شاهرود، واقع در استان های گلستان و سمنان و محور فرعی رودبار - قلعه گنج، واقع در جنوب استان کرمان، همچنان تا اطلاع بعدی، به دلیل نبود ایمنی کافی مسدود است.

محور فرعی رودبار - کهنوج، واقع در جنوب استان کرمان، تا اطلاع بعدی، به دلیل نبود ایمنی کافی و محور قدیم فسا - داراب، واقع در استان فارس به دلیل آبگرفتگی همچنان مسدود خواهند بود.

محور جدید استهبان - نی ریز، واقع در استان فارس تا اطلاع بعدی، به دلیل نبود ایمنی کافی مسدود است و محور کوثر - خلخال، واقع در استان اردبیل نیز تا اطلاع بعدی، به دلیل نبود ایمنی کافی مسدود و تردد از مسیر جایگزین خلخال - فیروزآباد انجام می شود.

هموطنان می‌توانند برای دریافت اطلاعات تفصیلی راه‌ها و اطلاع از آخرین وضعیت راه های مواصلاتی کشور، عدد ۱۴۱ را به شماره ۱۰۰۰۱۴۱ پیامک و یا با شماره‌های ۱۴۱ و ۸۸۹۲۵۲۵۲ تماس بگیرند.

کد خبر 3989643

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha