داوود بخشایی در گفت و گو با خبرنگار مهر بیان کرد: برداشت محصولات جالیزی از سطح ۳۵۸ هکتار مزارع این شهرستان شامل خربزه، طالبی، هندوانه، خیار و کدو از نیمه دوم اردیبهشت ماه آغاز شده و پیش بینی می شود از این سطح بالغ بر هشت هزار تن انواع محصولات جالیزی برداشت شود.
وی اظهار کرد: ارقام جالیز کشت شده شامل خربزه خاتونی هورسان، خربزه ارگون، خربزه محلی، هندوانه نیاگارا، هندوانه رزن سیت، هندوانه اچ ای دی، تیل مگسی و طالبی محلی است.
بخشایی افزود :کشت محصولات جالیزی در این شهرستان به سه روش کشت مالچ پلاستیک، کشت در فضای باز و استفاده از نشاء انجام می شود، که کشت زیر پلاستیک به دلیل حفظ رطوبت، کنترل علفهای هرز و زود رسی محصول علیرغم هزینه بالاتری که نسبت به سایر روش های کشت دارد از سوی کشاورزان بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد.
معاون رئیس سازمان و مدیر جهاد کشاورزی شهرستان طبس خدمات ارائه شده به کشاورزان جالیزکار این شهرستان را توزیع انواع نهادههای کشاورزی، نظارت فنی بر مزارع جالیز جهت مبارزه به موقع با آفات و بیماریها از طریق کارشناسان خرید خدمات گیاهپزشکی اعلام کرد.
وی بیان کرد: با توجه به اینکه محصول خربزه شهرستان طبس زودتر از سایر نقاط استان به عمل میآید از این نظر به دلیل درآمدزا بودن از جایگاه خاصی در شهرستان برخوردار است.
نظر شما