۹ خرداد ۱۳۹۶، ۲۲:۴۰

در نشست جهانی کاهش خطر سوانح صورت گرفت؛

تبادل تجربیات هلال‌احمر ایران در مدیریت بحران و تاب آوری

تبادل تجربیات هلال‌احمر ایران در مدیریت بحران و تاب آوری

پنجمین نشست جهانی کاهش خطر سوانح (GPDRR) به همت دبیرخانه استراتژی بین‌المللی کاهش خطر سوانح سازمان ملل در مکزیک برگزار شد و رئیس جمعیت هلال‌احمر کشورمان در راس هیاتی در این نشست شرکت کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، با توجه به تجربیات غنی و ارزشمند جمعیت هلال‌احمر ایران در زمینه کاهش خطر سوانح، هیأتی به ریاست دکتر سید امیر محسن ضیائی در نشست جهانی کاهش خطر سوانح حضور یافتند تا به تبادل تجربیات خود به ویژه در زمینه مدیریت بحران و مقوله تاب‌آوری با سایر همتایان بپردازند.

تمرکز بر پیشرفت چارچوب سندای در زمینه کاهش خطر سوانح

این نشست؛ بزرگترین گردهمایی شرکای متعهد به کاهش خطر سوانح و ایجاد تاب‌آوری جوامع و ملل است و اعضای نمایندگی منطقه‌ای خاورمیانه و شمال آفریقا(منا)؛ مسئول انتشار پیام‌های کلیدی نهضت بین‌المللی صلیب‌سرخ و هلال‌احمر در زمینه توانمندسازی جوامع محلی برای تاب‌آوری، بومی‌سازی دستور کار کاهش خطر سوانح، تقویت چارچوب‌های منظم ملی(قوانین، خط‌مشی‌ها و طرح‌ها) است.

بر اساس این گزارش، هدف اصلی نشست سال جاری تمرکز بر پیشرفت چارچوب سندای در زمینه کاهش خطر سوانح بود که فرصتی را برای دولت‌ها، جمعیت‌های ملی و بخش‌های خصوصی فراهم آورد تا به همراه سایر فعالان به حمایت از اجرای کاهش خطر سوانح بپردازند؛ چنانچه فدراسیون بین‌المللی و ۱۹۰ جمعیت ملی با ایجاد برنامه ائتلاف یک میلیاردی برای تاب‌آوری اقدامات مربوط به کاهش خطر سوانح را افزایش می‌دهند.

تاکید بر ایجاد و توسعه شبکه‌های مربوط به قانون سوانح

همچنین فدراسیون بین‌المللی، دولت‌ها و مقامات محلی را فرا می‌خواند تا علاوه بر اعمال شیوه های کاهش خطر سوانح و تاب‌آوری؛ مقوله‌هایی از قبیل ریشه‌کنی فقر، امنیت غذایی، مدیریت آب‌رسانی، برنامه‌ریزی شهری و همچنین سازگاری با تغییرات آب و هوا را در خط‌مشی و قوانین ملی لحاظ کنند.

نمایندگان عالی رتبه‌ای از جمعیت‌های ملی منطقه منا، اروپا و آمریکا از جمله ایران، مصر، سوئیس، انگلستان، قرقیزستان، ایتالیا، بلژیک، هندوراس، ونزوئلا، کانادا، هلند، لبنان، مراکش، ارمنستان، سوئد، آرژانتین، اسپانیا، آمریکا، مغولستان، فیجی، پاکستان، اندونزی، نیوزیلند، هائیتی، کاستاریکا، اکوادور، مالی و همچنین دبیرخانه فدراسیون در ژنو در این نشست دو روزه شرکت کردند.

در این نشست بر ایجاد و توسعه شبکه‌های مربوط به قانون سوانح، خطرات شهری، مداخله جامعه، سازگاری با تغییرات آب و هوا و همچنین مورد ملاحظه قرار دادن حمایت از جمعیت های ملی برای برقراری ارتباط با همتایان کلیدی دولتی تاکید شد.

کد خبر 3992960

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha