۳۰ خرداد ۱۳۹۶، ۸:۰۴

معاون نظارت بر بهره برداری آب و فاضلاب کهگیلویه و بویراحمد خبر داد:

شناسایی و مرئی سازی ۴۰ مورد از شیرآلات توزیع در سطح استان

شناسایی و مرئی سازی ۴۰ مورد از شیرآلات توزیع در سطح  استان

یاسوج- معاون نظارت بر بهره برداری شرکت آب و فاضلاب کهگیلویه و بویراحمد گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از ۴۰ مورد شیرآلات شبکه توزیع در سطح شهرهای استان شناسایی و مرئی سازی شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، یعقوب فرجی شامگاه دوشنبه در جمع خبرنگاران افزود: از ابتدای سال ۹۶ بیش از ۲۰ مورد مرئی سازی شیرآلات خطوط انتقال انجام گرفت.

فرجی تصریح کرد:  در سال گذشته نیز  شناسایی و مرئی سازی ۱۳۰ مورد از  شیرآلات شبکه توزیع  در شهرهای استان محقق شد.

فرجی با اشاره به اینکه بروزرسانی و مهندسی مجدد  تاسیسات و شیرآلات شبکه توزیع آب نقش  موثری در مدیریت توزیع آب دارد افزود: بر اساس برنامه مدون این کار در  تمامی شهرهای استان در حال انجام است.

معاون نظارت بر بهره برداری شرکت آب و فاضلاب استان  گفت: بیش از ۱۲۰ مورد شیرآلات فرسوده شبکه توزیع آب شرب در شهرهای استان تعویض شد.


 

کد خبر 4009528

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha