به گزارش خبرنگار " مهر " مهدي آذربرزين عضو پيشين هيات مديره باشگاه استقلال و از كارشناسان فوتبال كشور در زمينه نحوه اداره باشگاههاي فوتبال در ايران گفت : اولين مشكل فوتبال ما اينست كه فضاي تشكيلاتي و سيستماتيك بر آن حاكم نيست و تمام بخشهاي آن اعم از فدراسيون ، باشگاهها ، رسانه ها و ... به نحوي درگيراين مشكل هستند. بخش ديگر اين معضل اينست كه فوتبال ما در اختيار سياست قرار گرفته و سياسيون از فوتبال بهره برداري مي كنند د رحالي كه مطلوب اينست كه سياست در خدمت فوتبال باشد تا زمينه هاي رشد آن را فراهم آورد.
وي در ادامه گفت : بحث فقدان قانون نيز مشكل ديگري است كه گريبانگيرفوتبال ما را گرفته و تنها مختص اين ورزش نيست. در حال حاضر ورزش ما با سيستم و قوانين 50 سال پيش اداره مي شود در حالي كه امروزه صحبت از ورزش حرفه اي و تحول در ورزش زياد به گوش مي رسد. و در آخر اينكه حضور بخش دولتي در ورزش موجب مي شود تا انتظار از اين بخش بيش از اين نباشد. به عقيده من مديران دولتي چون از منابع دولتي استفاده مي كنند براي هزينه ها و در آمدها برنامه ريزي و دلسوزي به خرج نمي دهند و با اين شرايط ممكن نيست ازوضعيت فعلي خارج شويم. به نظر من بايد دولت تكليف ورزش را مشخص كند و از آن را ازاين چرخه نجات دهد. در حال حاضر 14 تيم باشگاهي ما صنعتي ، نظامي ، دولتي و يا خصوصي هستند و ماهيت متفاوت مديريتي آنها موجب مي شود كه در تصميم گيريها و برنامه ريزيها كمتر اتفاق نظر وجود داشته باشد. بخش خصوصي نيز كه دراين چرخه به دليل هزينه هاي سرسام آور و در آمدهاي اندك دوام نمي آورد و اين موجب مي شود تا حركت مثبتي را در اين زمينه شاهد نباشيم.
آذربرزين در ادامه در خصوص نحوه مديريت در باشگاه استقلال گفت : درزمان فتح الله زاده چون مديريت واحد بود مشكلات چندان به چشم نمي آمد اما در حال حاضر چون سياستها كوتاه مدت است و تعهداتي نيز براي سالهاي آينده نيز وجود دارد و از طرف ديگر چون نه تنها در آمدها بيشتر نشده بلكه كمتر نيز شده و هزينه ها بردرآمد ها فائق مي آيد مشكلات يكي يكي بروز مي كنند كه مديريت باشگاه را دچار بحران مي سازد.
مشكل فوتبال ما تشكيلاتي است.
کد خبر 40495
نظر شما