مسعود حمیدی نژاد در گفتگو با خبرنگار مهر در اهواز خاطرنشان کرد:این نفرات شامل اعضای هیاتهای بازرسی، بازرسان ویژه، سر بازرسان و بازرسان است.
وی خاطرنشان کرد:350 نفر از این تعداد تنها کار بازرسی بر انتخابات در اهواز مرکز استان خوزستان را انجام خواهند داد. حمیدی نژاد همچنین از استقرار سه هزار و 800 صندوق اخذ رای برای روز اخذ رای برای انتخابات در روز 24 آذر در حوزه های انتخابیه شهرهای خوزستان خبر داد.
خوزستان چهار میلیون و 600 هزار نفر جمعیت دارد که سه میلیون نفر انان واجد شرایط شرکت در انتخابات هستند. در خوزستان انتخابات میاندوره ای مجلس ، همزمان با انتخابات مجلس خبرگان رهبری و شوراهای اسلامی شهر و روستا در روز 24 آذر برگزار خواهد شد.
خوزستان در مجلس خبرگان رهبری شش نماینده دارد که در دور چهارم انتخابات مجلس خبرگان رهبری شش تن با آرای مردمی انتخاب می شوند. در میان دوره ای مجلس نیز اهواز تنها یک نماینده به مجلس خواهد فرستاد.
نظر شما