به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رادیو سوا، "اندرس فوگ راسموسن" ابراز امیدواری کرد که اجلاسی بین المللی برای بحث و بررسی راههای تقویت تلاش ها جهت بازسازی عراق در آینده نزدیک برگزار شود.
وی همچنین ابراز امیدواری کرد که کشورهای همسایه عراق به مشارکت سازنده در این زمینه تمایل داشته باشند.
راسموسن از اهمیت تعیین جدول زمانبندی شده برای خارج کردن یگان نیروهای دانمارکی مستقر در عراق کاست، اما در عین حال گفت : این نیروها بیشتر از زمان لازم در عراق باقی نخواهند ماند.
یک یگان 470 نفری از نظامیان دانمارکی درعراق مستقر هستند که اکثریت آنها در شهر بصره در جنوب عراق و تحت فرماندهی نیروهای انگلیسی قرار دارند.
در حالی که برخی از متحدان استراتژیک آمریکا مانند انگلیس واسترالیا طی روزهای اخیر بر ضرورت گفتگوی مستقیم آمریکا با ایران و سوریه برای حل بحران عراق تاکید کرده اند، اما واشنگتن، انجام این گفتگوها را مشروط کرده است.


نظر شما