به گزارش خبرنگار مهر، صبح یکشنبه جلسه علنی شورای شهر اراک با حضور اعضا و خبرنگاران رسانه های جمعی با هدف رای گیری و انتخاب شهردار جدید تشکیل شد و داود تاجران با اکثریت آرا یعنی با ده رای موفق از یازده رای ماخوذه، و یک رای سفید به عنوان شهردار اراک از میان پنج داوطلب سمت شهردار انتخاب شد.
رئیس شورای شهر اراک در گفت و گو با خبرنگار مهر پس از رای گیری و انتخاب شهردار اظهار داشت: امروز شورای اسلامی پنجم اراک با توجه به زمان قبلی اعلام شده داود تاجران را با اکثریت مطلق یعنی ۱۰ رای از یازده رای به سمت شهردار برگزید.
کاوه فلک افلاکی افزود: این رای گیری بین پنج داوطلب سمت شهرداری یعنی، مجید عسگری، علی یوسفی، علی فرهمندپور، داود تاجران و حسین واشقانی برگزار گردید که در نهایت تاجران به عنوان شهردار اراک انتخاب شد.
وی خاطرنشان ساخت: خوشبختانه با وجود اینکه در بین اعضا تضارب آرا وجود داشت از ابتدای شروع کار شورا با تحقیق، تفحص و بررسی و حضور کاندیداها در صحن شورا و ارایه برنامه های خود، اعضا به انسجام رسیدند و با پشتوانه مطلوبی، شهردار جدید اراک کار خود را آغاز خواهد کرد.
رئیس شورای شهر اراک بیان داشت: شورای اسلامی شهر اراک مصمم است که پیگیر مطالبات مردم و برنامه هایی که شهردار منتخب ارایه داده باشد و در این زمینه پاسخگوی مردم خواهند بود.
فلک افلاکی تصریح کرد: اعضای شورای شهر اراک با جدیت پیگیر مطالبات مردم هستند، ازجمله طرح ۵۵متری و این اطمینان را می دهیم که در اسرع وقت این طرح تعیین تکلیف شود.
وی اضافه کرد: چند روز زمان می برد تا تاییدیه فرد منتخب از مرجع مسئول اخذ شود و در این مدت سرپرست شهرداری کار خود را ادامه می دهد، پس از طی مراحل قانونی شهردار کار خود را آغاز خواهد کرد.
نظر شما