پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۳۰ شهریور ۱۳۹۶، ۱۱:۱۷

در جمع خبرنگاران عنوان شد؛

برگزاری آزمون آنلاین برای ۷۰ هزار آموزشیار نهضت سوادآموزی

برگزاری آزمون آنلاین برای ۷۰ هزار آموزشیار نهضت سوادآموزی

معاون آموزشی جهاد دانشگاهی استان تهران گفت: بزرگترین آزمون آنلاین برای تعداد ۷۰ هزار آموزشیار نهضت سواد آموزی برگزار می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، سید عزیز آشنا در جمع خبرنگاران درباره ی آزمون آموزشیاران نهضت سواد آموزی اظهار کرد: این آزمون از ۲۵ شهریور ماه به  مدت سه هفته  در  مراکز جهاد دانشگاهی برگزار می شود.

وی افزود: کد ملی تعداد ۷۰ هزار آموزشیار از سوی نهضت سواد آموزی به جهاد دانشگاهی داده شده است و تنها این دسته از افراد می توانند در آزمون شرکت کنند.
معاون آموزشی جهاد دانشگاهی بیان کرد: آموزشیاران نهضت سواد آموزی به صورت مجازی دوره های عمومی و تخصصی را در ۱۲۰ ساعت می گذرند.

وی افزود: تعداد ۱۴۰ هزار دی وی دی نیز به  آموزشیارانی که دسترسی به آموزش الکترونیک نداشتند ارایه شده است.

معاون آموزشی جهاد دانشگاهی گفت:آموزشیاران اگر این ۱۲۰ ساعت دوه آموزشی را نگذرانند و در آزمون شرکت نکنند دیگر اجازه همکاری با نهضت  را ندارند.
آشنا یاد آور  شد: این بزرگترین‌آزمون آنلاین است که در ۱۸۰ شهر برگزار می‌شود.
 

کد خبر 4093514

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha