پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۴ مهر ۱۳۹۶، ۱۶:۴۶

عضو هیئت مدیره صندوق بیمه کشاورزی خبر داد:

وجود بالغ بر ۷۷۰ هزار پرونده غرامت محصولات کشاورزی درکشور

وجود بالغ بر ۷۷۰ هزار پرونده غرامت محصولات کشاورزی درکشور

سنندج- عضو هیئت مدیره صندوق بیمه کشاورزی ایران از وجود بالغ بر ۷۷۰ هزار پرونده غرامت محصولات کشاورزی در کشور خبرداد و گفت: از این تعداد پرداخت غرامت ۵۴ هزارپرونده نهایی شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، تورج سعیدی ظهر امروز سه شنبه در جمع تعدادی از خبرنگاران استان در سنندج گفت: بیش از ۷۷۰ هزار پرونده غرامت در بخش کشاورزی کشور باز شده که در مرحله ارزیابی قرار دارند البته تاکنون پرداخت غرامت به ۵۴ هزار فقره از آنها نهایی شده است.

وی عنوان کرد: مبلغ غرامت قابل پرداخت به ۴۵ هزار فقره پرونده نهایی شده ۵۰ میلیارد تومان است.

وی اظهارداشت: امیدوارم تا پایان مهرماه امسال ارزیابی های انجام شده به اتمام برسد و وضعیت پرداخت غرامت ها به طور کامل مشخص شود.

این عضو هیئت مدیره صندوق بیمه کشاورزی ایران ادامه داد: دولت بخشی از حق بیمه کشاورزی را تقبل کرده و تمام غرامت ها هم از بوجه عمومی کشور تامین می شود.

سعیدی بیان کرد: خلاء قانونی از سال های گذشته در ارتباط با اینکه ردیف اعتباری در بودجه کشور به پرداخت غرامت های کشاورزان وجود نداشت ولی در برنامه ششم توسعه ردیف مستقلی به آن اختصاص پیدا کرد که در بودجه سال آینده می آید.

وی با اشاره به اینکه طرح بیمه پایه نتیجه مطالعات یک سال اخیر کارشناسان صندوق بیمه کشاورزی ایران است، افزود: ابتدا هدف گذاری اجرای این طرح برروی محصولات اصلی و استراتژیک در کشور است و در گام های بعدی محصولات خاص استان ها مانند توت فرنگی، زیتون و غیره زیرپوشش قرار می گیرد.

وی عنوان کرد: البته طرح بیمه پایه از سال گذشته در بخش طیور اجرا شد که خسارت این واحد ها از ۲،۳ درصد به ۱/۰ درصد رسیده است.

کد خبر 4098590

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha