پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۷ مهر ۱۳۹۶، ۱۲:۰۱

تیم فوتبال ساحلی چهارمحال و بختیاری به لیگ برتر راه یافت

 تیم فوتبال ساحلی چهارمحال و بختیاری به لیگ برتر راه یافت

شهرکرد- تیم شهدای چلیچه چهارمحال و بختیاری در لیگ دسته یک فوتبال ساحلی کشور به مقام سوم رسید و به لیگ برتر صعود کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل ورزش و جوانان چهارمحال و بختیاری، مسابقات لیگ دسته یک فوتبال ساحلی کشور پس از ۱۴ هفته رویارویی نمایندگان استان‌های هرمزگان، سیستان و بلوچستان، اصفهان، چهارمحال و بختیاری، مازندران، سمنان و بوشهر به پایان رسید و تیم‌های شهرداری سمنان با ۲۹ امتیاز، شهرداری چابهار با ۲۵ و شهدای چلیچه با ۲۴ امتیاز به ترتیب به مقام‌های اول تا سوم لیگ دست یافتند.

بر اساس جدول رده‌بندی و امتیازات کسب‌شده دو تیم برتر لیگ دسته یک امکان حضور در لیگ برتر را به دست آوردند که بنا بر مقررات اعلام‌شده فدراسیون فوتبال، تیم شهرداری سمنان به دلیل حضور نیافتن در مسابقات رده سنی پایه فوتبال ساحلی از صعود به لیگ برتر بازماند تا بازیکنان شهرداری چابهار و شهدای چلیچه در فصل آینده در رقابت‌ها لیگ برتر فوتبال ساحلی کشور پا به توپ شوند.

به‌این‌ترتیب تیم شهدای چلیچه نماینده چهارمحال و بختیاری در فصل ۹۸-۹۷ مسابقات فوتبال ساحلی کشور با ۱۱ تیم حاضر در لیگ برتر رقابت می‌کند.

فوتبالیست‌های چلیچه ای در ۱۴ بازی لیگ دسته یک فوتبال ساحلی کشور در فصل ۹۷-۹۶ توانستند در هشت دیدار به پیروزی دست یابند و با ۶۰ گل زده و تفاضل ۲۰ گل درمجموع ۲۴ امتیازی شوند و در جایگاه سوم لیگ قرار گیرند.

کد خبر 4108806

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha