پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱ آبان ۱۳۹۶، ۱۳:۱۳

مدیرکل کار، تعاون و رفاه اجتماعی گلستان:

۱۷۰ مهندس گلستانی در زمینه ایمنی در کار آموزش دیده اند

 ۱۷۰ مهندس گلستانی در زمینه ایمنی در کار آموزش دیده اند

گرگان- مدیرکل کار، تعاون و رفاه اجتماعی گلستان گفت: ۱۷۰ مهندس نظام مهندسی گلستان در زمینه ایمنی در کار آموزش دیده اند.

به گزارش خبرنگار مهر، سعید مازندرانی ظهر دوشنبه در همایش «مسئولان ایمنی و کارگاه‌های ساختمانی» استان گلستان که در گرگان برگزار شد، اظهار کرد: حوادث ناشی از کار یکی از پرهزینه‌ترین آسیب‌های کشور به شمار می‌رود و بیش از ۵۴ هزار میلیارد تومان هزینه به اقتصاد کشور وارد کرده که این هزینه با بودجه عمرانی کشور برابری می‌کند.

وی افزود: دستگاه‌های زیادی اقداماتی برای ایمنی در کار انجام می‌دادند که به شکل جزیره‌ای بوده و ما برای جلوگیری از فعالیت‌های جزیره‌ای درزمینهٔ ایمنی در کار تفاهم‌نامه‌ای بین پنج دستگاه منعقد کردیم.

وی گفت: ۱۷۰ مهندس در نظام‌مهندسی گلستان شناسایی شدند و درزمینهٔ مهارت ایمنی در کار آموزش دیدند.

مازندرانی افزود: اداره کل فنی حرفه‌ای برای این افراد بیمه‌ای در نظر گرفته که می‌توانند از بیمه یارانه‌ای برخوردار شوند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان بابیان اینکه بیش از هشت هزار مهندس درزمینهٔ ساختمان و عمران در گلستان فعالیت می‌کنند، افزود: اکثر این افراد در پروژه‌هایی مشغول به کار هستند و چنانچه این افراد ساماندهی شوند فضای شغلی برای مهندسان ایجاد می‌شود.

هر پروژه ساختمانی نیازمند ناظر ایمنی است

مازندرانی ادامه داد: هر پروژه‌ای نیازمند ناظر ایمنی است و این افراد ناظران و بازرسان ما در آن ساختمان هستند.

وی ادامه داد: طرح آموزش مسئولان ایمنی در کار در سه شهر استان گلستان به شکل پایلوت برگزار می‌شود و امیدواریم با اجرای آن ایمنی در کار افزایش پیدا کند.

کد خبر 4122521

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha