به گزارش خبرنگار مهر، ظاهر پورمجاهد ظهر سه شنبه در کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری شهرستان اسدآباد اظهار داشت: سهمیه ای افزون بر ۱۰۰۰ میلیارد ریال برای اشتغال زایی مناطق محروم، روستایی و عشایر استان همدان پیش بینی شده است.
وی افزود: امسال ۳۴۰۰ میلیارد ریال در قالب اشتغال زایی با مصوبه شورای پول و اعتبار به استان همدان اختصاص یافته که از این میزان ۱۲۰۰ میلیارد ریال برای مشاغل خانگی در نظر گرفته شده است.
سرپرست امور روستایی و عشایری استانداری همدان عنوان کرد: واحدهای صنعتی نیز می توانند برای استفاده از تسهیلات از اعتبارات مناطق روستایی استفاده کنند.
وی بیان کرد: بانک ها متولیان پرداخت تسهیلات به کارآفرینان روستایی، عشایری و واحدهای صنعتی هستند.
پور مجاهد عنوان کرد: ۵۰٠ میلیارد ریال از محل اعتبار صندوق توسعه ملی با نرخ سود ۶ درصد به شکل شناور به استان همدان تعلق گرفته که با احتساب سهمیه بانک های عامل قریب به ١۰٠٠ میلیارد ریال اعتبار اشتغال زایی روستایی و عشایر با سود نرخ ٨ درصد پیش بینی شده است.
وی اطلاع رسانی به مردم را یکی از مهمترین مسائل در راستای آشنایی مردم باتسهیلات عنوان و تاکید کرد: رسانه ها، دهیاران و مسئولان شهرستان با نصب بنر در زمینه آشنایی مردم بااین نوع تسهیلات و کارآفرینی تلاش کنند.
سرپرست امور روستایی و عشایری استانداری همدان اظهار داشت: از روستاییان و فارغ التحصیلان در روستاها و سرمایه گذاران و علاقمندان سرمایه گذاری در مناطق روستایی و مسئولان شهرهای زیر ١٠ هزار نفر و مسئولین واحدهای صنعتی مستقر در نواحی صنعتی برای تامین سرمایه در گردش در خواست می شود در صورت دارا بودن طرح اشتغال زایی و طرح اقتصادی از طریق دستگاه های متولی پیگیری و از تسهیلات لازم در این راستا استفاده کنند.
وی افزود: باتوجه به کمبود امکانات دولتی برای استخدام و به کارگیری نیروهای جوان برای بازار کار، ضرورت اشتغال زایی و کارآفرینی صدچندان خواهد شد.


نظر شما