۲ آذر ۱۳۹۶، ۱۰:۳۳

در همایش روز ملی کیفیت انجام شد؛

اعطای گواهی نامه اهتمام به کیفیت به ۱۰نفر از مدیران مدارس

اعطای گواهی نامه اهتمام به کیفیت به ۱۰نفر از مدیران مدارس

برای اولین بار در همایش روز ملی کیفیت، گواهی اهتمام به کیفیت به ۱۰ مدیر مدرسه برگزیده از سراسر کشور اعطا شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از  مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، در مراسم بزرگداشت روز ملی کیفیت و اختتامیه چهاردهمین دوره جایزه ملی کیفیت ایران که در سالن همایش های صدا و سیما برگزار گردید، مدیران ۱۱۶ مدرسه از سراسر کشور که در ارزیابی های برنامه تعالی مدیریت مدرسه حایز رتبه ممتاز گردیده بودند شرکت داشتند که برای اولین بار در حوزه آموزش، گواهی اهتمام به کیفیت به ۱۰ مدیر مدرسه برگزیده از استان‌های، چهارمحال و بختیاری، اصفهان، خراسان رضوی، فارس، گلستان، همدان، کرمان، البرز، شهرستان‌های تهران و کرمانشاه، اهدا شد.

علی زرافشان معاون آموزش متوسطه  وزیرآموزش و پرورش در این همایش اظهارکرد: ارتقاء کیفیت مدرسه زمینه ساز ارتقاء کیفیت جامعه در عرصه های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی خواهد بود. به همین جهت اسناد تحول،  تحقق اهداف آموزش و پرورش با کیفیت را در گرو مشارکت و همکاری همه عوامل سهیم و مؤثر در حوزه‌های مختلف می داند.

این جایزه ملی، امکان شناسایی دستاوردهای موفق سازمان‌ها را در زمینه بهبود کیفیت و معرفی آن ها به دیگر سازمان‌ها به منظور الگوبرداری فراهم و در سازمان‌ها برای بهبود دائمی‌کیفیت، انگیزه ایجاد می ‏کند.

هدف از اعطای جایزه ملی کیفیت، ترویج، ایجاد انگیزه و فرهنگ‌سازی به منظور استقرار سیستم‌های مدیریت کیفیت و به دنبال آن ارتقای سطح کیفی کالا و خدمات ارائه شده در کشور است.

کد خبر 4152634

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha