پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۰ آذر ۱۳۹۶، ۱۰:۱۹

رهبر جمعیت روحانیون مبارز جمهوری آذربایجان:

حضور رژیم اسرائیل در آذربایجان تداوم دشمنی با دین اسلام است

حضور رژیم اسرائیل در آذربایجان تداوم دشمنی با دین اسلام است

زنجان-رهبر جمعیت روحانیون مبارز جمهوری آذربایجان گفت: اولویت امروز، خروج سفارتخانه رژیم اسرائیل از آذربایجان است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام شیخ توحید ابراهیم بایلی شامگاه پنج شنبه در مراسم یادواره بین‌المللی شهدای نارداران که به میزبانی هیئت ثارالله و رهروان امام و شهدای زنجان برگزار شد، بابیان اینکه آنچه باعث نابودی گروه تکفیری و غیرانسانی داعش شد، غیرت دینی و بصیرت مردم بود، افزود: بی‌شک هر جا مقاومت و غیرت دینی باشد، دشمن از رسیدن به اهداف شوم خود ناکام خواهد ماند و در این راه، شهدا را باید نماد واقعی این مقاومت دانست.

وی با یادآوری اینکه تلاش مسلمانان در طول تاریخ مبتنی بر انتقال دین به‌عنوان قانون اصلی بشریت به نسل‌های آینده بود، تصریح کرد: مسلمانان در این راه رنج‌های زیادی متحمل شدند اما هراسی به خود راه ندادند و به عهد خود در انجام این فریضه الهی پایبند بودند و از جانشان نیز گذشتند.

ابراهیم بایلی از امام حسین (ع) به‌عنوان نماد واقعی ازجان‌گذشتگی و خالق فرهنگ ایثار و شهادت یادکرد و ادامه داد: بی‌شک این خصوصیات سالار شهیدان باعث شده است تا هر کس در دنیا پیرو مکتب امام حسین (ع) بوده، مورد هجمه قرار گیرد؛ چراکه دشمن همواره از بصیرتی که در قلب مسلمانان موج می‌زند هراس داشته و حفظ این بصیرت، لازمه جامعه اسلامی است.

وی یادآور شد: مسلمانان در طول تاریخ همواره مورد هجمه دشمنان قرار گرفتند. این مسلمانان تنها محصور در انجام احکام الهی نبودند، بلکه دین را قانون اصلی بشریت می‌دانستند و برای حفظ و انتقالش به نسل‌های بعد تلاش می‌کردند.

رهبر جمعیت روحانیون مبارز جمهوری آذربایجان در ادامه با یادآوری حادثه تلخ شهرک نارداران و طرح سؤالاتی پیرامون اینکه چرا این اتفاق به‌دست مزدوران اسرائیل رقم خورد، اظهار کرد: نارداران مکانی مقدس برای مردم قفقاز بود و همین امر باعث شد تا مسلمانان این دیار برای حفظ دینشان دست به مبارزه بزنند؛ چراکه محبت اهل‌بیت (ع) تنها چیزی بود که با وجود همه محدودیت ها در زمان شوروی سابق در این منطقه به‌جامانده بود و اسرائیل با به راه انداختن جنگ قره‌باغ ـ آذربایجان درصدد برآمد تا نقشه‌های شوم خود را پیاده کند.

ابراهیم بایلی با تاکید بر اینکه اولویت امروز، خروج سفارتخانه اسرائیل از آذربایجان است، گفت: تداوم این حضور به معنای ادامه‌دار بودن دشمنی با دین است.

وی بابیان اینکه دشمن تلاش کرد با به راه انداختن این جنگ، جلوی پیشروی مسلمانان را در دست‌یابی به هویت دینی‌شان بگیرد، افزود: به‌واقع باید گفت که نارداران نخستین نقطه جنبش مسلمانان علیه اسرائیل و آمریکا بود که فعالیت خودشان را شروع کردند و این شهرک کوچک تبدیل به بزرگ‌ترین دغدغه صهیونیست شده بود.

ابراهیم بایلی با یادآوری اینکه نارداران، بصیرت افزایی را به مردم آذربایجان هدیه داده بود، ادامه داد: حذف نمادهای مذهبی، خراب کردن دو مسجد، اعلام ممنوعیت حجاب در مجلس شورای ملی آذربایجان، برپایی فستیوال موسیقی و رژه همجنس گراها را باید ازجمله اقدامات اسرائیل در راستای تضعیف حرکات مسلمانان نارداران نام برد.

وی با اشاره به اینکه حضور بیش از  ۳۰ هزار نفر از  جمهوری آذربایجان در مراسم راهپیمایی اربعین حسینی امسال حاکی از زنده ماندن خون شهدای نارداران دارد، خاطرنشان کرد: یکی از مبانی اصلی فراهم کردن زمینه ظهور، مقاومت است.

ابراهیم بایلی افزود: در جمهوری اسلامی ایران حکومتی تشکیل شد که بنیان آن بر اساس مقاومت و توسط امام راحل و رهبر فرزانه انقلاب بَنا نهاده شد و امروز هر کس به دنبال فراهم کردن زمینه ظهور است، باید به اصل مقاومت چنگ بزند.

کد خبر 4159431

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha