پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۴ آذر ۱۳۹۶، ۹:۰۲

کارشناس نجوم اعلام کرد:

بارش شهابی هفته آینده را با چشم غیر مسلح رصد کنید

بارش شهابی هفته آینده را با چشم غیر مسلح رصد کنید

کارشناس نجوم از اوج بارش شهابی جوزایی در ۲۳ آذرماه خبر داد و گفت: این بارش با چشم غیر مسلح قابل رصد و مشاهده است.

علی آزادگان، کارشناس نجوم در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص بارش جوزایی که به زودی رخ می دهد اظهار کرد: بارش جوزایی بر خلاف همه بارش های دیگر که با منشا دنباله دارها هستند منشا سیارکی دارد.

وی با بیان اینکه منشا بارش جوزایی، یک سیارک به نام ۳۲۰۰ فائتون است، افزود: این سیارک هر یک و نیم سال به دور خورشید می چرخد. این سیارک مدتها پیش با جسم دیگری برخورد کرده که بقایای آن به صورت بارش نمایان می شود. 

آزادگان خاطر نشان کرد: شهاب های بارش جوزایی از ۱۳ تا ۲۵ آذرماه هر سال قابل رصد است ولی هر بارشی زمانی به عنوان اوج دارد که بیشترین شهاب ها قابل رصد و مشاهده خواهند بود.

این کارشناس نجوم با اشاره به زمان بارش شهابی جوزایی گفت: اوج بارش شهابی، شامگاه چهارشنبه ۲۲ آذر و سحرگاه پنجشنبه ۲۳ آذر خواهد بود.

وی با بیان اینکه بارش شهابی جوزایی معمولا پرنور و زیبا است، عنوان کرد: در زمان اوج بارش حدود ۱۲۰ شهاب در ساعت قابل مشاهده است که همه در ایران می توانند آن را رصد کنند؛ ساعتی که کره زمین با توده اصلی شهاب ها برخورد می کند ساعت ۲ ظهر به وقت ایران است.

به گفته آزادگان، البته که این بارش از همه کشورهای دیگر هم قابل مشاهده است؛ در ایران بهترین ساعت برای رصد شهاب ها بعد از نیمه شب در حدود ساعت یک و دو بامداد است.

کد خبر 4163097

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha