به گزارش خبرنگار مهر، زاهد محمودی عصر امروز چهارشنبه در جلسه کمیسیون پیشگیری از وقوع سرقت در شهرستان اهر، گفت: از اتاق اصناف، میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و هیئت امنای بازار انتظار داریم تا در کمترین زمان نسبت به نصب دوربین مدار بسته که می تواند به نوعی پیشگیری از سرقت باشد اقدام کنند تا اگر سرقتی روی داد در کمترین زمان سارق شناسایی شود.
فرماندار شهرستان اهر تسریع در نصب دوربین مدار بسته در بازار تاریخی اهر برای پیشگیری از سرقت را لازم دانست.
وی افزود: اداراتی که در پروژه های خود از مصالح مختلف از جمله آهن آلات، کابل سیمی و مانند اینها استفاده می کنند لازم است مسایل امنیتی را برای جلوگیری از هرگونه سرقت از این مصالح را در اولویت قرار دهند.
فرماندار شهرستان اهر همچنین با اشاره به اینکه خرید و فروش در مغازه ها از طریق دستگاه های پوز انجام می شود گفت: لازم است آموزش هایی در این زمینه به اصناف برای جلوگیری از هرگونه سوء استفاده و مشکلات بعدی داده شود.
محمودی همچنین خواستار تسریع در نصب دوربین های کنترل ترافیک در میادین تعیین شده و همچنین حصارکشی اماکن مخروبه در حاشیه های شهر اهر شد.
نظر شما