پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۵ آذر ۱۳۸۵، ۱۶:۰۶

رئیس قوه‌ قضاییه در دیدار تعدادی از نمایندگان مجلس :

مسایل معیشتی مردم سیاسی و جناحی نشود / برخی اقدامات ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز ضربه‌ به تولید و درآمد ملی است

مسایل معیشتی مردم سیاسی و جناحی نشود / برخی اقدامات ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز ضربه‌ به تولید و درآمد ملی است

رئیس قوه قضاییه از گروهها و جریانهای سیاسی کشور خواست براساس مبانی علمی به مباحث اقتصادی بپردازند و از سیاسی کردن مسایل اقتصادی بشدت پرهیز کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر، آیت الله "سید محمود هاشمی شاهرودی" روز چهارشنبه در دیدار اعضای کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی، توجه به مسایل اقتصادی و معیشتی توده‌های مردم را با اهمیت دانست و افزود: همه مسوولان از هر جناح سیاسی باید به فکر رفع مسایل اقتصادی و تامین امنیت سرمایه‌ گذاری در کشور باشند.

رئیس قوه قضاییه "امنیت سرمایه‌گذاری اقتصادی" با هدف تامین معیشت مردم را از مباحث راهبردی نظام خواند و گفت: اگر فکر جدی و اساسی برای مسایل اقتصادی نشود، قطعا ملت ما را در آینده مواخذه خواهد کرد.

وی با تاکید بر اینکه "قوه قضاییه با نا امن‌کنندگان فضای اقتصادی کشور قاطعانه برخورد خواهد کرد، افزود:در کنار این کار باید آسیب‌شناسی جدی نسبت به مسایل مربوط به امنیت اقتصادی صورت گیرد و افراد معتقد به مبانی توسعه اقتصادی کشور تقویت شوند.

آیت الله هاشمی شاهرودی افزود:امروز مسایل اقتصادی جزء لاینفک مسایل علمی است و نباید به هیچ وجه مسایل اقتصادی در چنبره مسایل سیاسی گرفتار شود چرا که ایجاد رفاه و تامین اجتماعی برای همه قشرها از جمله قشرهای ضعیف جامعه در یک نظام اسلامی بر مبنای اصول علمی و اسلامی ضروری است و تحقق عدالت بدون تلاش و کار علمی در این حیطه امکان‌پذیر نیست.

وی "تامین اجتماعی، اشتغال و توجه به حقوق اقتصادی و معیشتی تمام قشرهای جامعه را براساس یک کار علمی ضروری خواند و افزود: در حیطه مسایل اقتصادی، بدون کار کارشناسی و تنها به دلیل کسب محبوبیت و یا دستیابی به موفقیت سیاسی نمی‌توان شعار داد،بلکه باید دراین کار نظر علما و دانشمندان اقتصادی را ملاک عمل قرار داد.

رئیس قوه قضاییه با ابراز تاسف از اینکه بسیاری از سرمایه‌های داخلی به دلیل نبودن امنیت اقتصادی کافی صرف کارهای واسطه‌ای و دلالی شده است گفت: متاسفانه فضای اقتصادی کشور "رانتی" شده است و غالبا رقابت اقتصادی را بین اشخاص و نهادهایی به وجود آورده‌ایم که عملا فضای رقابت آزاد را از بین برده‌اند و برخی از مردم کشورمان را مجبور کرده‌اند در کارهای اقتصادی به سمت کارهای خلاف بروند.

آیت‌الله هاشمی شاهرودی افزود:متاسفانه بسیاری از مفاسد اقتصادی ناشی از فساد سیستم‌هایی است که نیازمنداصلاح است و برای ایجاد این اصلاح ابتدا باید شناسایی دقیق از آن صورت گیرد و سپس دولت مجلس و قوه‌قضاییه همگام، هماهنگ و یکدل نسبت به اصلاح رویه‌ها اقدام کنند.

وی تاکید کرد:ما باید امنیت سرمایه‌گذاری را در دو بعد ایجاد امنیت برای جذب سرمایه‌های خارجی وامنیت سرمایه‌گذاری داخلی مورد توجه قرار دهیم تا از گرایش سرمایه‌های کشور به سمت دلالی و واسطه‌گری جلوگیری شود.

وی از برخی اقدامات و مصوبات ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز انتقاد کرد و آن را موجب ضربه‌زدن به تولید و درآمد ملی کشور یاد کرد و گفت: متاسفانه مطابق برخی از این مصوبات،اصل براین است که هر محموله‌ای که با هر وسیله نقلیه‌ای وارد می‌شود قاچاق است و این نگاه، موجب لطمه‌خوردن به امنیت سرمایه‌گذاری خواهد شد.

رئیس قوه قضاییه توجه به مساله بهره‌وری را ضروری خواند و گفت:باید بهره‌وری مناسب در کارها ایجاد کرد تا موجب اختلال و اتلاف یارانه‌ها نشود.

آیت الله هاشمی شاهرودی افزود: یک بحث امنیت سرمایه‌گذاری هم مربوط به مسایل قضایی و حقوقی است و باید برای مدیران کارآمد امنیت شغلی و قضایی ایجاد کرد تا از مسایلی که به اقتصاد کشور لطمه می‌زند جلوگیری شود.

اعضای کمیسیون انرژی مجلس در ابتدای این دیدار بر آمادگی خود برای همکاری با دستگاه قضایی در زمینه‌های مربوطه تاکید کردند و ایجاد امنیت اقتصادی و توجه به اجرای اصل 44 قانون اساسی را ضروری خواندند.

اعضای این کمیسیون همچنین حمایت خود را از مواضع رییس قوه قضاییه در زمینه امنیت اقتصادی اعلام کردند. 

کد خبر 417440

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha