۳۰ آذر ۱۳۹۶، ۱۷:۴۶

رئیس جهاد کشاورزی یزد:

تغییر الگوی کشت از رویکردهای جهاد کشاورزی یزد است

تغییر الگوی کشت از رویکردهای جهاد کشاورزی یزد است

یزد- رئیس جهاد کشاورزی یزد با اشاره به بحران آب در استان گفت: تغییر الگوی کشت از رویکردهای جهاد کشاورزی یزد است.

سیدجمال سجادی پور در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: استان یزد به دلیل موقعیت جغرافیایی که در کویر قرار گرفته و شرایط اقلیمی خشکی که دارد با مشکل بی آبی روبرو است و با توجه به بحرانی شدن کمبود آب در برخی مناطق این استان، اجرای طرح تغییر الگوی کشت با جدیت دنبال می شود.

وی ادامه داد: کاهش شدید منابع آبی در سطح کشور و افزوده شدن مناطق خشک و بیابانی در استان‌ های آسیب پذیر طی سال‌ های اخیر همواره از تریبون‌ های مختلف گوشزد شده است.

رئیس جهاد کشاورزی یزد با تاکید بر ضرورت اجرای طرح تغییر الگوی کشت در استان بیان داشت: توسعه آبیاری با بهره گیری از سیستم‌ های تحت فشار، تغییر الگوی کشت و پرهیز از کشت محصولات آب بر راهکاری مناسب در مصرف منابع آبی است.

وی با بیان اینکه بحران آب و کمبود نقدینگی از مهمترین چالش‌ های اساسی کشاورزان استان است گفت: یزد یکی از استان‌ های پیشرو در تولید محصولات کشاورزی و دامپروری مانند تولید انواع گل ‌ها و ماهیان، پسته، انار، زعفران و محصولات گلخانه ای و محصولات مختلف باغی است.

سجادی پور مدیریت بهینه منابع آب را مهمترین راهکار تثبیت و رونق بخش کشاورزی استان دانست و ادامه داد: استفاده از روش‌های نوین آبیاری و اجرای آبیاری تحت فشار و انتقال آب با لوله موجب جلوگیری از هدر رفت آب می شود.

وی بهره مندی از طرح خاموشی چاه ها را از دیگر راهکار های موثر دانست و افزود: این طرح در برخی شهرستان ها در سال های گذشته نیز اجرا شده که نتیجه خوبی داشته است اما در مجموع باید به سمت اجرای روش های نوین در کشاورزی برویم.

کد مطلب 4179001

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha