به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، فاطمه نوروزیان گفت: با تلاش کادر درمانی بیمارستان کودکان بندرعباس، این کودک پس از گذراندن دوره درمان، هم اکنون در هوشیاری کامل به سر میبرد و قادر به خوردن غذا است.
وی عنوان کرد: هر چند یسنای دو ساله بعد از جراحی های سنگین داخلی در ناحیه شکم و روده باید تحت نظر باشد اما مشکل خاصی متوجه وی نیست و می تواند با نظر پزشکان به زودی از بیمارستان مرخص شود.
نوروزیان خاطرنشان کرد: ۱۰روز پیش یک مرد در حاجی آباد، پس از مصرف شیشه، دختر ۲سالهاش را با ضربات چاقو مورد آزار و آذیت قرار داد. این کودک که از ناحیه شکم با جسم برنده دچار مصدومیت شدید شده بود، پس از اعزام به بندرعباس در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستان شهیدمحمدی بندرعباس بستری و تحت چند عمل جراحی قرار گرفت و در ادامه به بیمارستان کودکان منتقل شد.
نظر شما