به گزارش خبرنگار مهر، علی محمد احمدی پیش از ظهر یکشنبه در جلسه کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید افزود: تاکید دولت بر روی رونق تولید است و بانک ها نباید به سمت واسطه گری حرکت کنند و این در حالی است که برخی بانک ها ۴۰ درصد از تزریق اعتباراتشان به سمت متفرقه بوده است که پول دادن به آشنا و اقوام نیز در این ردیف قرار می گیرد.
احمدی تصریح کرد: پرداخت های متفرقه غالبا نقشی در تولید ندارد و این در حالی است که هدفگذاری ما در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی است.
احمدی با بیان اینکه بانک ها باید پشتوانه تولید باشند، خاطرنشان کرد: نگاه بانک ها باید به حرکت در حوزه تخصصی خود باشد و برخی بانک ها جهت گیری خوبی نسبت به ماموریت های خود دارند.
استاندار خواستار همکاری بانک ها با سازمان صنعت و معدن در بررسی و کارشناسی واحد های متقاضی تسهیلات شد و گفت: تعامل در این حوزه به تزریق صحیح منابع به واحد های دارای نیاز کمک فراوانی می کند.
احمدی بر تزریق هدفمند منابع و جلوگیری از پول پاشی بی برنامه تاکید کرد و بیان داشت: نباید پول بیت المال را در واحد ها و طرح هایی که خروجی ندارند هدر دهیم و ما به دنبال راه اندازی واحد های دارای پتانسیل و ظرفیت تولید و اشتغال هستیم.
استاندار گفت: نحوه و روند ارائه تسهیلات توسط بانک های خصوصی مناسب نیست و در صورت عدم تغییر نحوه حرکت در این حوزه اقداماتی انجام خواهد شد.
احمدی به مانده مطالبات غیرجاری بانک ها اشاره کرد و گفت: مبلغ بالایی از مانده مطالبات غیر جاری برخی از بانک ها در حوزه مشکوک الوصول ها قرار دارند.
احمدی خواستار رشد ۲۰ درصدی ارائه تسهیلات بانک ها در حوزه بازسازی و نوسازی واحد ها تا پایان دی ماه شد و تصریح کرد: همچنین هرکدام بانک ها باید تا پایان سال پرداخت تسهیلات بازسازی و نوسازی را بر اساس هدفگذاری انجام شده در ستاد تسهیل در دستور کاری قرار دهند.
نظر شما