پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۰ دی ۱۳۹۶، ۱۵:۳۱

لاوروف:

روحیه روس ستیزی آمریکا اجازه بهبود روابط را نمی‌دهد

روحیه روس ستیزی آمریکا اجازه بهبود روابط را نمی‌دهد

وزیر خارجه روسیه گفت: روحیه روس ستیزی در آمریکا اجازه نمی دهد که روابط دو جانبه عادی شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، «سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه گفت در شرایطی که آمریکایی ها روحیه روس ستیزی دارند، نمی توان به بهبود روابط روسیه با این کشور امیدوار بود.

وی در گفتگو با خبرگزاری اینترفکس ابراز امیدواری کرد طرف آمریکایی در گذر زمان به بیهوده بودن فشارها بر روسیه پی برده و متوجه اشتباه خود شود.

لاوروف افزود: برای آمریکا بهتر خواهد بود که زودتر به واهی بودن ترساندن روسیه از طریق تهدیدها و ایجاد محدودیت ها پی ببرد.

به گفته وزیر خارجه روسیه این کشور به هر اقدام خصمانه پاسخ مناسب داده است و در آِینده نیز چنین خواهد کرد.

وی یادآور شد بهبود فضای مناسبات آمریکا و روسیه می تواند بر حل بحران های منطقه ای و جهانی نیز تاثیر مثبت بگذارد.

پیش از این نیز «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهوری روسیه از آمادگی مسکو برای رفع اختلافات با واشنگتن خبر داده است.

گفتنی است طی سال های اخیر و پس از مناقشاتی مانند بحران اوکراین و ادعای مداخله روسها در انتخابات آمریکا، روابط دو طرف تیره شده و واشنگتن چند بسته تحریمی علیه مسکو وضع کرده است.

کد خبر 4187713

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha