پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۴ دی ۱۳۹۶، ۱۲:۲۳

طی پاییز امسال؛

۵۶ شکارچی متخلف در استان کرمانشاه شناسایی و دستگیر شدند

 ۵۶ شکارچی متخلف در استان کرمانشاه شناسایی و دستگیر شدند

کرمانشاه- فرمانده یگان حفاظت محیط زیست استان کرمانشاه، از دستگیری۵۶ شکارچی متخلف در استان طی پاییز امسال خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست کرمانشاه،  فردین الفتی با بیان اینکه در پاییز امسال ۶۱ مورد شکار غیر مجاز در استان انجام شده است، اظهار داشت: در طول پاییز ۵۶ شکارچی متخلف نیز بهدام افتادند.

فرمانده یگان حفاظت محیط‌زیست استان کرمانشاه همچنین از وقوع ۲ مورد آتش‌سوزی در مناطق تحت حفاظت محیط‌زیست در پاییز امسال خبر داد.

الفتی با بیان اینکه در پاییز امسال شکارچیان غیرمجاز ۷۵۷ میلیون و ۸۰۰ هزار ریال جریمه شدهاند، افزود: تاکنون ۲۴۹ میلیون و ۳۰۰ هزار ریال از این جریمه وصول شده است.

وی با اشاره به اینکه در پاییز امسال ۱۴ مورد پستاندار به‌ صورت غیرمجاز شکار شده‌اند، عنوان کرد: پستانداران با ارزشی مانند گراز، کل و خرگوش در مناطق مختلف استان شکار شده‌اند.

فرمانده یگان حفاظت محیط‌زیست استان کرمانشاه از ۵۳ مورد شکار غیرمجاز پرندگان در استان خبر داد و افزود: پرندگان شکار شده شامل کبک، دراج، تیهو، فاخته، مرغابی، قمری و سار بوده‌اند و ۵۸ مورد نیز زندهگیری پرندگانی مانند سهره و کبک در سه ماه گذشته در استان گزارش شده است.

وی با بیان اینکه ۴۶ مورد نیز نگهداری و خرید و فروش غیرقانونی پرندگان و حیوانات کشف شده است، عنوان کرد: ۲۸۰ مورد صید غیرمجاز ماهی نیز در پاییز امسال در استان کرمانشاه اتفاق افتاده است.

این مسئول در پایان از عموم مردم طبیعت دوست استان درخواست کرد در صورت مشاهده هر گونه تخلف زیست محیطی مراتب را با شماره تلفن ۰۸۳۳۸۲۳۰۰۶۰ الی ۶۲ و یا با شماره تلفن گویای ۱۵۴۰ در میان بگذارند.

کد خبر 4191012

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha