پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۴ بهمن ۱۳۹۶، ۱۱:۱۲

رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز:

امکانات اورژانس در استان البرز افزایش‌یافته است

امکانات اورژانس در استان البرز افزایش‌یافته است

کرج - رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان البرز از افزایش سطح امکانات اورژانس در استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، حمید درفشی پیش از ظهر چهارشنبه در همایش بزرگداشت روز پرستار با اشاره به کمبود امکانات خدمات‌دهی به بیماران در بیمارستان‌های استان، اظهار کرد: حدود ۶۵۰ تا ۷۰۰ تخت بیمارستانی در استان با عمر بالای ۵۰ سال وجود داشت که امکان خدمات‌دهی به بیماران را سخت کرده بود.

درفشی بابیان اینکه شهروندان البرزی حدود ۶۰ تا ۷۰ درصد خدمات درمانی خود را از استان تهران دریافت می‌کردند، افزود: با اجرای طرح تحول سلامت در استان توانسته‌ایم یک هزار و ۴۰۰ تخت بیمارستانی به ظرفیت شش بیمارستان اضافه کنیم.

راه‌اندازی ۵ بخش تصویربرداری در بیمارستان‌های استان البرز

وی با اشاره به اینکه سطح خدمات‌دهی در حوزه درمان استان البرز با استانداردها فاصله دارد، گفت: تلاش کرده‌ایم بسیاری از امکانات به‌ویژه در حوزه کودکان و قلبی و عروق را ایجاد کنیم.

درفشی با اشاره به کمبود امکانات اورژانس در استان البرز، خاطرنشان کرد: امکانات اورژانس در سطح این استان افزایش‌یافته است اما هنوز کمبود نیروی پرستاری در این استان مشاهده می‌شود.

وی به راه‌اندازی پنج بخش تصویربرداری در بیمارستان‌های استان اشاره کرد و گفت: این مهم سطح خدمات‌دهی به بیماران را افزایش داده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان البرز جابه‌جایی بیماران از البرز به تهران را برای خانواده‌های آن‌ها بسیار مشکل خواند و گفت: با افزایش امکانات درمانی بیماران در استان پذیرش می‌شوند.

وی از افتتاح بیمارستان ۳۲۰ تختخوابی فردیس و ۱۲۰ تختخوابی کمال شهر طی ۱۳ ماه آینده خبر داد و تصریح کرد: امید داریم با این اقدامات بتوانیم در راستای کاهش کمبودهای درمانی در استان البرز گام برداریم.

دانشگاه علوم پزشکی استان البرز ۳۰۰ میلیارد تومان از بیمه‌های مختلف درمانی طلبکار است درفشی ظرفیت استفاده از امکانات درمانی استان البرز را ۱۰۰ درصد اعلام کرد و گفت: در این استان تخت خالی نداریم.

وی از راه‌اندازی تخت ویژه در بیمارستان‌های استان البرز خبر داد و گفت: با این اقدام علاوه بر کاهش هزینه‌های بیمار، دیگر احتیاجی به جابه‌جایی بیمار به تهران وجود ندارد.

به گفته رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان البرز، دانشگاه علوم پزشکی این استان بالغ‌بر ۳۰۰ میلیارد تومان از بیمه‌های مختلف درمانی طلبکار است اما کمتر از ۱۰۰ میلیارد تومان به کارکنان بدهکار است.

کد خبر 4208771

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha