پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۶ بهمن ۱۳۹۶، ۱۰:۲۴

تفاهم نامه ورزش و جوانان گلستان با فدراسیون سوارکاری؛

مدیریت کورس‌های سوارکاری گنبدکاووس کامل به گلستان سپرده شد

مدیریت کورس‌های سوارکاری گنبدکاووس کامل به گلستان سپرده شد

گرگان - با امضای توافق نامه میان اداره کل ورزش و جوانان گلستان و فدراسیون سوارکاری، مسئولیت برگزاری کورس به استان گلستان واگذار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، با امضای توافق نامه اخیر اداره کل ورزش و جوانان گلستان با فدراسیون سوارکاری ، مسئولیت برگزاری کورس به جای هیات های شهرستان، به هیات استان واگذار و نقش فدراسیون نظارتی خواهد بود.

بر این اساس مسابقات سوارکاری استان گلستان به نمایندگی از فدراسیون، توسط هیات سوارکاری استان گلستان برگزار شود و فدراسیون سوارکاری بر این مسابقات نظارت خواهد کرد.

همچنین مقرر شد تمامی درآمدهای حاصل از برگزاری مسابقات کورس به حساب هیات سوارکاری استان گلستان واریز شود.

برگزاری مسابقات کورس در گلستان در سال های اخیر همواره با مشکلاتی روبرو بوده که در برخی موارد به بروز درگیری میان مجریان و شرکت کنندگان می انجامید.

یکی از اشکالاتی که به برگزاری این مسابقات گرفته می شد، اجرای کورس توسط عوامل فدراسیون و نقش اندک هیات سوارکاری شهرستان ها و استان بود.

مدیرکل ورزش و جوانان گلستان در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: هیات شهرستان ها در کمیته اجرایی مسابقات کورس مشارکت داده خواهند شد و همه هزینه های برگزاری مسابقات مانند آزمایش دوپینگ ، عوامل انتظامی و اجرایی به صورت مستقیم توسط هیات سوارکاری شهرستان پرداخت خواهد شد.

به گفته بهمن طیبی، خزانه دار هیات سوارکاری هر هفته بیلان مالی این مسابقات را به اطلاع مراجع ذیصلاح خواهد رساند و در صورت بروز هر گونه اختلاف، معاونت توسعه ورزش قهرمانی وزارت ورزش و جوانان به عنوان داور به مشکلات رسیدگی می کند.

کد خبر 4210028

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha