به گزارش خبرگزاری مهربه نقل ازخبرگزاری فرانسه، جمعیت وفاق ملی( الوفاق الوطنی الاسلامی) از برجسته ترین احزاب شیعی بحرین تصمیم گرفته است، جلسه افتتاحیه پارلمان این کشور را که امروزجمعه برگزارمی شود، تحریم کند.
جمعیت وفاق ملی دراعتراض به ترکیب وزرا دردولت جدید بحرین تصمیم گرفته است که اولین جلسه پارلمان را تحریم کند.
این جمعیت روزچهارشنبه این موضوع را که پیش از تشکیل دولت جدید دراین کشور با گروه های سیاسی بحرین رایزنی صورت نگرفت، محکوم کرد.
"شیخ علی سلمان" دبیرکل جمعیت وفاق ملی بحرین دراین باره گفت : رایزنی نکردن با گروه های سیاسی برای تشکیل دولت جدید دربحرین جای اعتراض شدید دارد.
جمعیت وفاق ملی درانتخابات پارلمانی بحرین که 25 نوامبر(4 آذر) برگزارشد، از مجموع 40 کرسی پارلمان توانست، به 17 کرسی دست پیدا کند.
انتخابات پارلمانی مذکور از سال 1975 درواقع دومین انتخابات پارلمانی دراین کشور به شمار می آید.
جمعیت وفاق ملی علاوه بر اعتراض به نحوه ترکیب وزرا درکابینه دولت همچنین به دخالت دفترپادشاهی در برنامه های مقدماتی در مجلس نمایندگان نیزاعتراض دارد.
"سلمان" درادامه سخنان خود افزود : کنترل و تسلط این دولت بریک وزیرباعث ایجاد بحران است که نارضایتی ها ازکابینه جدید را درپی داشت.
دبیرکل حمعیت وفاق ملی با اشاره به انتصاب "احمد بن عطیه آل خلیفه" به عنوان وزیر رسیدگی به امورکابینه اعلام کرد : این وزیردر گزارشی که "صلاح البندر" انگلیسی سودانی الاصل منتشر کرد، به سازماندهی جریانی درداخل دولت برای دورکردن شیعیان از صحنه سیاسی کشور و تقلب در نتایج انتخابات متهم شد.
وی درمورد انتصاب "نزار البحارنه" یکی از اعضای این جمعیت به عنوان وزیر رسیدگی به امورخارجه کشور بحرین گفت : این پست تشریفاتی است.
این مقام جمعیت وفاق ملی ، همچنین روش تشکیل دولت را نهادینه کردن خلاف کاری ها درجهت حاشیه راندن مخالفان با دولت خواند.
نظر شما