پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۴ بهمن ۱۳۹۶، ۸:۵۵

کارگردان سینما:

هنر سینما باید حافظ هویت فرهنگی کشور باشد

هنر سینما باید حافظ هویت فرهنگی کشور باشد

قزوین- کارگردان سینما گفت: هنر صنعت سینما باید بتواند از هویت فرهنگی و میراث کهن کشور دفاع کرده و نگذارد این هویت اصیل به فراموشی سپرده شود.

به گزارش خبرنگار مهر، احمدرضا معتمدی در مراسم افتتاح جشنواره فیلم فجر که جمعه شب در سینما مهتاب قزوین برگزار شد گفت: باید در جشنواره های هنری به هویت های زیبایی شناختی که در این سالها مهجور مانده توجه شود.

وی بیان کرد: نباید اجازه دهیم هویت اصیل ما روبه زوال و فراموشی رود و در احیاء این موضوع ابزار هنر بویژه سینما تعیین کننده است.

کارگردان فیلم «سوء تفاهم» تصریح کرد: میراث های کهنی داریم که می تواند موجب ماندگاری ما شود و باید با هنر سینما به آن بپردازیم و نگذاریم فراموش نشود.

معتمدی یادآورشد: فیلم سوء تفاهم اولین فیلم جدی پست مدرن سینمای ایران است که درجهان کنونی تصویر بازنمایی واقعیت نیست بلکه خودش به ابر واقعیت تبدیل شده که بازنمایی تصویری و تسلسل تصویری واقعی را در خود پنهان کرده است.

وی گفت:فقدان واقعیت یکی از بحرانهای جامعه امروز است و در این فیلم می خواهیم یک معما را در فضایی عاشقانه بازگو کنیم.

در این مراسم از دو هنرمند قزوین، ارشاد میر شجاعی به خاطر طراحی کانسپت و استوری برد در فیلم «سرو زیر آب» و نیز محمد برادران به خاطر جلوه های ویژه فیلم«تنگه ابو قریب»تجلیل شد.

همچنین از احمدرضا معتمدی کارگردان و خلیل شعبانی تهیه کننده فیلم «سوء تفام» تجلیل شد.

در ادامه فیلم« سوء تفاهم» برای شرکت کنندگان اکران شد.

کد خبر 4217316

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha