۲۶ آذر ۱۳۸۵، ۱۶:۴۶

مصطفی دنیزلی قبل از دیدار با ملوان :

می دانیم از چه راه هایی باید به گل برسیم/ زمین ورزشگاه انزلی از اهواز بدتر نیست

می دانیم از چه راه هایی باید به گل برسیم/ زمین ورزشگاه انزلی از اهواز بدتر نیست

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس با تأکید بر انگیزه بالای بازیکنان این تیم گفت: ما فقط برای کسب سه امتیاز به انزلی آمده ایم و برای پیروزی در این دیدار امیدواری های زیادی داریم.

به گزارش خبرگزاری مهر، دنیزلی در گفتگو با سایت باشگاه پرسپولیس ضمن بیان این مطلب افزود: درحال حاضر علیرغم غیبت 6 بازیکن اصلی تیم وضعیت خوبی دارد و بازیکنان برای پیروزی در بازی فردا از انگیزه های زیادی برخوردارند که می تواند فاکتور مهمی برای کسب سه امتیاز باشد.

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس تصریح کرد: پیروزی در خارج از خانه به این دلیل که تیم حریف از فاکتورهای میزبانی بهره می برد همیشه کمی سخت تر است اما بازیکنان پرسپولیس برای رسیدن به صدر جدول و تکرار پیروزی هفته قبل از آمادگی خوبی برخوردار هستند و ما با شناخت خوبی که از تیم حریف داریم می دانیم از چه راههایی باید برای کسب سه امتیاز به گل برسیم.

دنیزلی درباره وضعیت زمین ورزشگاه تختی انزلی گفت: امروز از نزدیک زمین برگزاری مسابقه را دیدم و در یک کلام می توانم بگویم که ارائه فوتبال روان و تک ضرب در چنین زمینی دشوار است اما زمین ورزشگاه انزلی از اهواز بدتر نیست.

دنیزلی درباره میزان شناخت خود از تیم ملوان نیز گفت: دو بازی این تیم را آنالیز کرده ایم و شناخت مطلوبی از حریف داریم. ملوان هم تیم قابل احترامی است اما بازیکنان تیم پرسپولیس آمادگی خوبی دارند و ما می خواهیم با دست پر به تهران بر گردیم.

کد خبر 422861

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha