۲۶ آذر ۱۳۸۵، ۲۳:۲۶

رئیس جمهور در جلسه هیات وزیران:

آثار مثبت حضور حماسی مردم در انتخابات باید تحلیل و تبیین شود

آثار مثبت حضور حماسی مردم در انتخابات باید تحلیل و تبیین شود

دکتر محمود احمدی نژاد با تشکر و قدردانی مجدد از حضور پرشکوه و عظیم ملت ایران در انتخابات 24 آذر، به رشد چشمگیر درصد حضور حضور و مشارکت مردم در این انتخابات اشاره و تاکید کرد: باید نتایج و آثار مثبت و گوناگون این حضور حماسی از جنبه های مختلف تحلیل و تبیین شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، رئیس جمهور در جلسه عصر یکشنبه هیات وزیران با بیان اینکه روز 24 آذر صحنه به رخ کشیدن هوشمندی ملت ایران و غافلگیری دشمنان آنها و ابطال تحلیل های سیاسی بدخواهان ایران بود، تصریح کرد: ویژگی بارز این انتخابات آرامش حاکم بر روند برگزاری انتخابات بویژه در رقابت های تبلیغاتی نامزدها بود و دولت با توجه به اصل برگزاری مطلوب و سالم انتخابات زمینه ای فراهم کرد تا همه مردم با انگیزه ، بسیار زیاد و نشاط فراوان در انتخابات شرکت کنند.

دکتر احمدی نژاد با تمجید از هوشمندی، ایمان، استقامت، موقع شناسی و حضور حماسی ملت ایران، جمهوری اسلامی را مظهر دموکراسی ناب و آزادی گسترده مردمی و ملت ایران را پشتوانه بزرگ ملت های آزادیخواه و مستقل جهان دانست و افزود: این حضور گسترده، افتخارآفرین و غروربخش وظیفه مسئولان را در دفاع از حقوق و منافع ملی و شخصیت و کرامت مردم سنگین تر می کند.

در این جلسه ، پس از ارائه گزارش معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان تربیت بدنی از عملکرد تیم های اعزامی جمهوری اسلامی ایران به مسابقات آسیایی دوحه، رئیس جمهوری در سخنانی با قدردانی و تشکر از همه ورزشکاران، مربیان، سرپرستان و همه دلسوزانی که قلبشان در گرو عشق به ایران عزیز می تپد و با زحمات خود مدال های ارزشمندی را برای مردم ایران به ارمغان آوردند، گفت: پیشرفت خوب کاروان ورزشی جمهوری اسلامی نسبت به دوره های قبل و کسب جایگاه ششم بازی های آسیایی نشان دهنده استعداد و توانایی های فراوان جوانان این کشور است و مطمئنا با بهره گیری بیشتر از این استعدادها و خودباوری، همت و تلاش گروهی کسب مقام سوم این بازی ها در دوره بعد دور از دسترس نخواهد بود.

احمدی نژاد همچنین به وجود فضای پرنشاط، ایمانی و مملو از عشق به وطن و اعتلای ایران در ورزشکاران ایرانی و مدد جستن آنها از معصومین و بزرگان دین در کسب موفقیت ها اشاره و ابراز امیدواری کرد در مراسم مستقلی از ورزشکاران افتخارآفرین در این مسابقات تشکر و قدردانی کرد.

مهندس علی آبادی رئیس سازمان تربیت بدنی نیز در گزارشی با اشاره به تشکر از حضور رئیس جمهوری در اردوی کاروان ورزشی ایران و مراسم افتتاحیه بازی ها، آن را موجب افزایش انگیزه ورزشکاران دانست و افزود: نسبت اعضای کاروان ورزشی جمهوری اسلامی ایران به کل ورزشکاران حاضر در این مسابقات 5/2 درصد بود که موفق شدند 5/3 درصد از مدال های این بازی ها را بدست آورند.

در این جلسه همچنین برخی پیشنهادهای دستگاه های اجرایی مطرح شد و به تصویب رسید.

کد خبر 423027

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha