پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۳۰ بهمن ۱۳۹۶، ۷:۵۶

نائب رئیس شورای شهر قروه خبر داد:

اجرای طرح مطالعاتی دفع آب های سطحی در فصل عمرانی آینده

اجرای طرح مطالعاتی دفع آب های سطحی در فصل عمرانی آینده

قروه- نائب رئیس شورای شهر قروه از اجرای طرح مطالعات دفع آب های سطحی برای رفع معضل آبگرفتگی معابر شهری و بررسی پیشنهاد بودجه بالغ بر ۴ میلیارد ریالی در این خصوص خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، در پی بارش های اخیر در شهرستان قروه و شدت آن که باعث آب گرفتگی معابر سطح شهر شد نائب رئیس شورای شهر قروه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار مهر ضمن عذرخواهی از این وضعیت، اظهار داشت: بررسی علت بحران آب گرفتگی حادث شده در برخی از معابر اصلی و فرعی شهر، منجمله محل تقاطع خیابان تختی، بلوار غدیر، شهرک امام و ... در دست کار قرار گرفت.

به گفته حوریا کلوندی در نشست فوق العاده بررسی بودجه سال ۹۷ که به طور همزمان در همین روزهای بارانی اخیر برگزار شد دلایل آب گرفتگی معابر که بیشتر به شیب نامناسب برخی از معابر شهری که به سنوات قبل مربوط بود، مورد بحث قرار گرفت.    

وی از بازدید میدانی در سطح شهر و طرح سؤال از مسئولان مدیریت شهری به همراه درخواست مستندات نحوه اجرا و قرارداد پیمان آماده سازی، زیرسازی و آسفالت این معابر خبر داد.

بهسازی و رفع شیب نامناسب و همچنین معابر مشابه احتمالی که از چشم دوربین‌ها مخفی مانده از جمله دیگر مواردی بودند که نائب رئیس شورای شهر قروه به آن ها اشاره کرد.

در این نشست به گفته حوریا کلوندی مقرر گردید در ردیف بودجه طرح مطالعات مسایل شهری به آب گرفتگی توجه ویژه شده و پروژه مطالعاتی تحت عنوان «مطالعات دفع آب های سطحی» در کل شهر انجام شود.

به گفته وی هر نقطه از شهر که مطابق این مطالعات احتیاج به بهسازی، روانسازی، پوشش انهار، احداث و توسعه کانال های سطحی و زیرسطحی داشت مطابق با اولویت در دستور کار عمران شهری در فصل عمرانی آتی قرار خواهد گرفت.

همچنین این عضو شورای شهر در ادامه از پیشنهاد اعتباری بیش از ۴ میلیارد ریال برای احداث و مرمت کانال های سنگی در بودجه ۹۷ توسط شهردار قروه در راستای رفع این معضل خبر داد.

کد خبر 4231544

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha