پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۸ اسفند ۱۳۹۶، ۸:۲۱

معاون مطبوعاتی به مهر وعده داد؛

پرداخت عادلانه یارانه مطبوعات در سال۹۷/ واریز قسط اول تا پایان ۹۶

پرداخت عادلانه یارانه مطبوعات در سال۹۷/ واریز قسط اول تا پایان ۹۶

معاون امور مطبوعاتی و اطلاع‌رسانی وزارت ارشاد از پرداخت قسط اول یارانه مطبوعات تا آخر اسفندماه جاری خبر داد.

محمد سلطانی‌فر معاون امور مطبوعاتی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در این باره به خبرنگار مهر گفت: ما فهرست رسانه‌ها را برای پرداخت یارانه ارائه کرده بودیم که خوشبختانه سازمان برنامه و بودجه، ردیف بودجه آن را اختصاص و لیست مطبوعات را به همراه اعداد مربوط به یارانه آنها به وزارت ارشاد، عودت داده است.

وی افزود: حال وزارت ارشاد باید کمک کند و آن را از خزانه کشور تحویل بگیرد تا پرداخت یارانه انجام شود. امیدواریم قبل از پایان سال، بتوانیم یک یا دو قسط از یارانه مطبوعات را پرداخت کنیم.

معاون امور مطبوعاتی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، «عدالت در پرداخت یارانه‌ها» را عیدی این معاونت به رسانه‌ها در سال ۹۷ اعلام کرد و گفت: من برخلاف برخی مدیران، اول کاری را انجام می‌دهم و بعد قول انجام آن را می‌دهم؛ در مجمموع نگاه من بیشتر به گذشته است تا آینده و سعی می‌کنم به همین منوال در خدمت عزیزان رسانه باشم.

سلطانی‌فر همچنین درباره اینکه کدام یک از اقدامات معاونت مطبوعاتی در دوره معاون پیشین ادامه می‌یابد و کدام یک تغییر خواهد کرد؟، توضیح در این خصوص را به زمانی دیگر موکول کرد و یادآور شد: حدود ۱.۵ ماه دیگر درباره آنچه که در این مدت کوتاه مسئولیتم در معاونت مطبوعاتی انجام داده‌ام و نه آنچه که می‌خواهم انجام دهم، با رسانه‌ها گفتگو خواهم کرد.

وی همچنین درباره خروجی جلسه‌ای که چندی پیش با معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با موضوع آرم طرح ترافیک خبرنگاران برگزار شده بود نیز گفت: خوشبختانه کارگروهی در این رابطه شکل گرفت و خبرهایی هم که من از شورای شهر دارم، حاکی از این است که دوستان دارند مسیری را دنبال می‌کنند که ان‌شاءالله به سمتی برود که خبرنگاران دوست دارند اتفاق بیفتد.

کد خبر 4232564

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha