پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۸ اسفند ۱۳۹۶، ۱۲:۲۳

عراقچی در جمع خبرنگاران:

آمریکا بارها تلاش کرده ایران را به شورای امنیت بکشاند اما نتوانست

آمریکا بارها تلاش کرده ایران را به شورای امنیت بکشاند اما نتوانست

معاون سیاسی وزیر امور خارجه گفت: در طول یکسال گذشته آمریکا چندین بار تلاش کرده پای ایران را به شورای امنیت باز کند و هر بار ناکام مانده و شکست خوردند.

به گزارش خبرنگار مهر، عباس عراقچی معاون سیاسی وزیر امور خارجه در حاشیه همایش ملی دیپلماسی آب و فرصت های هیدرو پلتیک غرب آسیا در جمع خبرنگاران و در پاسخ به سوالی در باره شکست قطعنامه ضد ایرانی در شورای امنیت سازمان ملل اظهار داشت: فکر می کنم که مغرضانه بودن این اتهامات در نحوه تنظیم گزارش کارشناسی کمیته تحریم یمن در شورای امنیت کاملا روشن بود.

وی افزود: کمیته تحریم شورای امنیت حتی قبل از اینکه به ایران برای بررسی و شنیدن حرف های ما بیایند، قضاوت خود را داشتند و میزان تاثیرگذاری دیگران در این گزارش مشخص بود. 

عراقچی گفت: بر اساس این گزارش یک طرفه بنا داشتند در شورای امنیت قطعنامه ای که به ایران هم اشاره داشته باشد تصویب کنند که ناکام ماندند و این شکست چندباره دولت آمریکا است برای کشاندن ایران به شورای امنیت. 

معاون سیاسی وزیر امور خارجه اظهار داشت: در طول یکسال گذشته دولت آمریکا چندین بار تلاش کرده پای ایران را مجددا به شورای امنیت باز کند و هر بار ناکام مانده، چه در بحث آزمایشات موشکی و چه درباره آشوب های داخلی و بحث یمن این تلاش را داشتند و شکست خوردند و این نشان دیگری از انزوای آمریکا در صحنه بین المللی و اقتدار جمهوری اسلامی ایران دارد. 

عراقچی در پایان خاطرنشان کرد: ما حتما به سیاست های خود در منطقه به آن شکلی که تامین کننده منافع کشورمان هست ادامه خواهیم داد.

کد خبر 4238524

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • عراقی IR ۱۹:۲۷ - ۱۳۹۶/۱۲/۰۸
      0 0
      اینجوری بدتره غیر قانونی کار رو انجام میدن