به گزارش خبرنگار مهر در اراک، علی قربانی به خبرنگاران رسانه های استان افزود: ماههاست که برای برگزاری بی طرفانه انتخابات تلاش می کینم و در این راه نیر موفق عمل کردیم.
معاون سیاسی و امنیتی استانداری مرکزی با اشاره به اینکه انتخابات در امنیت کامل دراستان برگزار شد اضافه کرد: برگزاری پرشکوه انتخابات با وجود حرف و حدیث هایی که پیش از آن می زدند نشان از وفاداری ملت به نظام و آرمانهایش است.
وی گفت: بیشترین شرکت کننده در انتخابات از اقشار محروم جامعه بودند و ضروریست شوراها در کار خود به این قشر و حل مسائل آنان توجه داشته باشند.
وی در ادامه با اشاره به ترکیب شوراهای اسلامی استان افزود: بیشترین گرایش منتخبین مردم اصولگرایی است.
قربانی خاطرنشان کرد: از بین نامزدهای شورای اسلامی در استان، 2766 نفر در شهرها و روستاها عضو شورا شدند.
وی اضافه کرد: از بین 148 نفر شورای شهری 11 زن و مابقی مرد هستند.
قربانی با اشاره به حضور مثبت زنان در انتخابات و به عنوان عضو شورا در ادامه گفت: افزایش سطح تحصیلات و سواد اعضای شورا و جوان بودن آنان از ویژگی های اعضای این دوره از شوراست.
نظر شما