پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۷ اسفند ۱۳۹۶، ۱۰:۲۱

معاون کمیته امداد خراسان جنوبی خبر داد:

پرداخت کمک هزینه جهیزیه به هزار و ۹۲ نوعروس خراسان جنوبی

پرداخت کمک هزینه جهیزیه به هزار و ۹۲ نوعروس خراسان جنوبی

بیرجند- معاون حمایت و سلامت کمیته امداد گفت: هزار و ۹۲ نوعروس تحت حمایت کمیته امداد طی ۱۱ ماه سال جاری از کمک هزینه جهیزیه برخوردار شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، علی اکبر نخعی صبح پنج‌شنبه در نشست خبری اظهار کرد: سال گذشته ۳۱ هزار و ۷۰ خانواده از خدمات مستمر کمیته امداد بهره‌مند شده و به واسطه توانمندسازی حدود ۲ هزار نفر از چرخه حمایتی امداد خارج شدند.

معاون حمایت و سلامت کمیته امداد خراسان‌جنوبی بیان کرد: علاوه بر خدمات مستمر، برخی از خانواده‌ها از خدمات موردی کمیته امداد بهره مند می‌شوند.

نخیر با اشاره به اینکه در حال حاضر حدود ۲۲ هزار و ۲۵۰ خانواده تحت حمایت کمیته امداد خراسان‌جنوبی سرپرست سالمند زن یا مرد دارند، ادامه داد: ۳۷ هزار و ۹۴۶ خانواده تحت پوشش در مناطق محروم استان ساکن هستند.

وی افزود: در ۱۱ ماهه سال ۹۶ تعداد ۹۷ هزار و ۷۱۳ نفر به امداد خراسان‌جنوبی مراجعه و درخواست‌های مختلفی داشته‌اند که ما در چارچوب وظایف و اختیارات و قانون تلاش کرده‌ایم به این درخواست‌ها رسیدگی کنیم.

معاون حمایت و سلامت کمیته امداد خراسان‌جنوبی گفت: از ابتدای سال جاری کمک هزینه هزار و ۹۲ نوع عروس توسط کمیته امداد تأمین شد که تا پایان سال نیز کمک هزینه جهیزیه ۴۰۰ نوعروس دیگر را پرداخت می‌کنیم.

نخعی اظهار کرد: کار مشترکی را با سپاه و آستان قدس شروع کرده‌ایم و آن پردخت جهیزیه و به خانه بخت فرستادن ۱۰۰ نوعروس نیازمند است.

وی بیان کرد: برای هر نوعروس سرانه ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی در نظر گرفته شده که در قالب کالاهای اساسی به آنان اعطاء می‌شود.

معاون حمایت و سلامت کمیته امداد خراسان‌جنوبی ادامه داد: در ۱۱ ماهه سال جاری بیش از ۴ هزار نفر برای وام کارگشایی معرفی شدند.

نخعی با اشاره به اینکه ۸۰۰ خانواده مستأجر تحت حمایت امداد داریم، افزود: در ۱۱ ماهه سال جاری هزار و ۱۵۸ خانواده از معافیت انشعابات آب و برق و گاز برخوردار شدند.

وی ادامه داد:: هشت هزار و ۵۵ دانش آموز، هزار و ۳۷۷ دانشجو و طلبه و حدود دو هزار بیمار صعب الاعلاج از خدمات کمیته امداد برخوردار هستند.

معاون حمیات و سلامت کمیته امداد گفت: سه هزار و ۹۵۱ کودک دارای سوء تغذیه نیز از  سبد کالا و ۲۰ هزار و ۱۰ نفر از بیمه‌های اجتماعی کمیته امداد برخوردار هستند.

نخعی با اشاره به اینکه در ۱۱ ماهه ۸۷ نفر از فرزندان خانواده‌های تحت پوشش از سربازی معاف شدند، یادآور شد: در این مدت ۱۲ هزار و ۸۷۹ نفر برای دریافت خدمات مشاوره‌ای مراجعه کردند.

کد خبر 4246520

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha