۲۰ فروردین ۱۳۹۷، ۸:۱۲

حمله موشکی آمریکا به فرودگاه نظامی «تیفور»/واکنش پدافند هوایی

حمله موشکی آمریکا به فرودگاه نظامی «تیفور»/واکنش پدافند هوایی

رسانه های سوریه از حمله موشکی آمریکا به فرودگاه نظامی «تیفور» واقع در حومه شرقی حمص و واکنش پدافند هوایی ارتش سوریه به این حمله خبر دادند.

به گزارش خبرگزاری مهر، یک منبع میدانی در گفتگو با اسپوتنیک عنوان داشت: پدافند هوایی ارتش سوریه توانست تعدادی از موشک هایی را که به سمت فرودگاه نظامی تیفور واقع در حومه شرقی حمص شلیک شده بود رهگیری و نابود کند. نیروهای دفاع هوایی سوریه دست کم ۸ موشک شلیک شده به سمت این فرودگاه نظامی را نابود کردند. صدای انفجارهای پی در پی در اطراف این فرودگاه به گوش می رسد و گفته می شود که موشک های شلیک شده به سمت فرودگاه تیفور آمریکایی بوده است.

خبرگزاری سانا نیز گزارش داد که این حمله تلفاتی را نیز برجای گذاشته است. تلویزیون سوریه نیز با پخش تصاویر این حمله موشکی گزارش داد که دست کم ۵ موشک آمریکایی از نوع توماهوک از کشتی های جنگی آمریکایی در دریای مدیترانه با عبور از حریم هوایی لبنان به فرودگاه نظامی در حمص اصابت کرد.

این در حالی است که سخنگوی پنتاگون این گزارش ها را رد کرده است. پیشتر دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا بشار اسد همتای سوری خود را به پرداخت تاوان سنگین به بهانه حمله شیمیایی دروغین به شهر دوما تهدید کرده بود. این در حالی است که اکثریت کشورهای جهان این حمله شیمیایی را تأیید نکرده اند.

کد خبر 4266354

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha