به گزارش خبرنگار مهر، علی رحمانی روز شنبه در جلسه بررسی اجرای طرح (TOD)گفت: نگاه ما در سازمان کلان است تا کارها به نتایج خوبی برسد.
وی افزود: در کشور حدود ۵۰ درصد ارزش افزوده مربوط به خدمات است و در استان قزوین حدود ۴۴ درصد به این بخش اختصاص دارد به همین دلیل ما بدنبال توسعه بخش خدمات هستیم.
رحمانی تصریح کرد: نقش ما در کشور به عنوان یک کریدور ارتباطی است به همین دلیل از اجرای طرح (TOD) در قزوین استقبال می کنیم و حمایت لازم را انجام می دهیم تا کار به سرانجام برسد.
معاون هماهنگی برنامه ریزی و بودجه سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان قزوین یادآورشد: طرح (TOD) در استان باید بر اساس سند آمایش سرزمین تنظیم و اجرایی شود و این موضوع خط قرمز ماست تا همراهی لازم صورت گیرد.
وی گفت: طرح (TOD) باید ضوابط و مقررات آمایش سرزمین را بدقت رعایت کند و در این میان مطالعات طرح هم باید با دقت و سرعت مناسب صورت گیرد تا زمان از دست نرود.
در ادامه حکمت الله داودی رئیس شورای شهر قزوین گفت: به دلیل بافت شهری امکان تعریض و توسعه در مرکز شهر را نداریم و باید دنبال اجرای طرح های نوین و به روز باشیم.
وی ادامه داد: شهرداری قزوین در نظر دارد با راه اندازی تراموا و بی آر تی از ظرفیت های موجود بیشترین استفاده را ببرد و با کمک دولت و نمایندگان مجلس در بخش ریلی و تصویب طرح (TOD) امیدواریم تحول خوبی در توسعه حمل و نقل عمومی صورت گیرد.
داودی یادآورشد: به دلیل داشتن شهرک های اقماری و تردد هزاران سفر درون و برون شهری اجرای طرح های توسعه حمل و نقل شهری می تواند زمینه تسهیل در جابیجایی مردم را فراهم کند.
وی اظهارداشت: دراجرای طرح (TOD)آمادگی کامل داریم تاتوسعه برمبنای حمل و نقل عمومی با سرعت بیشتری در قزوین عملیاتی شود.
نظر شما